Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Şubat 23, 2008 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Vayy hepinizinkide çok güzel.. Wink

Elvar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 11:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Yeni Üye Yeni Üye
Hepinizinkini çok beğendim. Teşekkürler...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Elimden geldiğince, içimden geldiğince yazmaya çalıştım.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Eskiden mektupların sonuna konan üç nokta, bütün sevgi sözcüklerini içerirmiş. Seven üç nokta koyarmış sevilen de anlarmış ki seven o sözcüklerin hepsini bir kağıda sığdıramamış. Yasemin;

...

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 15:48 - Mesaj konusu: Yasemin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel olmuş Crying or Very sad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Şubat 28, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Az önce beni cennetten aradılar. Bir melek kaçmış merak etmişler gördün mü diye bana sordular bilmiyorum dedim..Merak Etme seni ele vermedim...
Yasemin.. Razz

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Gel canım dizime..
Gül canım yüzüme..
Ömrümü veririm bir tatlı sözüne... Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Yaa süper olmuş Mehmet ya... Wink Smile

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper yahu... Laughing Laughing Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 21:35 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Aşktan daha farklı benimki.Anlatamıyorum o yüzden.

elifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Şubat 29, 2008 22:44 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
Yasemin de ne ilham kaynağıymış!!!Destanlara konu oluyor Razz

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay süper yaa.. Laughing Laughing

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 17:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
çok güzel olmuş mayko

yoshyelifyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
süper olmuş!!Yasemin güzelliğiyle destanların konusu...

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
valla süper olmuş mayko ellerine ve emeğine sağlık Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi