Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
vayy be! çok güzel yazmışsın mayko..hayran kaldım valla..

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süpersin Mehmet gerçekten.. Eline sağlık.. Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 13, 2008 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Ben her konserde o vitrinin önünden geçiyorum. Vitrine yaklaşıp uzun uzun seyrediyorum seni. Ve her gecenin sonunda her sabaha korkarak uyanıyorum, ya birisi aldıysa gönlünü diye. Ve biliyorum, hep bir ukte kalacak içimde, sen ve ben hiç “biz” olamadık diye… Hayal kırıklıklarıyla dolu bir çocuk gibiyim. Gerçeği fark eden bir çocuk… Eline aldığı tahta parçasını büyük beklentilerle savurup sihir yapmaya çalışan kendini sihirbaz sanan çocuk gibi... Tek fark benim her gece savurduğum şey kalemim yapmaya çalıştığım ise yine sihir… İşte yine bir gece. Yine kalembazın asası elinde… Hadi Mayko, bir kez daha dene… Abrakadabra…

Herşeyi anlatıyor burası.

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Mehmet süpersin ya ne diyelim sana artık söylenecek söz kalmadı... Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 15:41 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Kime Ne

Yetmiyor artık, yazmak yetmiyor… İçimde dalgalanan beni boğan koca bir deniz damla damla dökülüyor kâğıtlara… İçimde ki aşkı bir tek yazarak dışa vuruyorum. O da yetmiyor artık bana… Bir şey eksik kalıyor hep. Sayfalarca yazsam da hep bir şey eksik kalıyor... Duvarları yıkmak istiyorum, dağları delmek, okyanuslarla boğuşmak senin için ölmek istiyorum anlıyor musun?.. Ama haberin bile olmayacak senin biliyorum, ben yok olsam da sonsuz karanlığımın içinde… Yıkmak istiyorum, dünyayı yakmak, beni senden uzakta tutan her şeyi devirip geçmek, ezmek istiyorum anlıyor musun?.. Kelimelerimin gücü her şeye yetiyor, her şeyi deviriyor ama bir tek sana yetmiyor… Çok uzaksın bana, o kadar uzaksın ki senelerdir yerimde sayarak koşuyorum, bu yüzden yaklaşamadım bile sana. Sadece bir an olsun seni görebilmek için her şeyi yapabilirim, sana yaklaşabilmek gözlerinin içine bakabilmek… Tek bir an sadece bir an versinler bana, aşkımı anlatabilmem için sana, ve o güzel sesinle bağır bana “Seni Sevmiyorum” diye… Bağır ki son darbe insin yüreğime, düştüğüm kuyunun dibine vurayım, çektiğim acılar son bulsun, hani şairin dediği gibi, ölmek gibi olsun ama kimse ölmesin… Ama sen, biliyorum dönüp yüzüme bakmazsın bile… Hayır, sana kızmıyorum, sana nasıl kızabilirim ki ben, yapamam ki… Zaten böyle bir hakkım yok ki… Böyle olması tamamen benim suçum… Ben kimim… Kimin umurunda, kime ne ki, ben kimim… Sıradan bir âşık işte, belki biraz daha fazlası… Niye yazıyorum bunları, kime anlatıyorum derdimi, kimden yardım istiyorum, kime ne ki… Yasemin, boşver en iyisi…

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet süpersin kardeşim tebrik ediyorum.. Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Yaa Crying or Very sad Süper, gözlerim doldu... Yasemin, lütfen bu yazıyı oku, birşeylerin farkına var Sad

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Yasemin
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel,bence de Yasemin okusun ve farkına varsın artık...

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 18, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Süper yazmışsın Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 19, 2008 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Güzel valla.İşte aşk dedikleri bu olsa gerek... Crying or Very sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 20, 2008 13:37 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
katlıyorum Beyza ablacım

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Yine bir gece… Karanlık oda, bir kalem ve boş bir kâğıt önümde…
Nereden başlasam yazmaya
Aklımın hangi derinliğinden bir damla döksem bu kâğıda
Aşkın hangi türünden bahsetsem sana
Ya da hangisi uygun düşer bu melankolik kalembaz adama
Platoniksin diyenler çoğunlukta
Bu hakaretlerin en büyüğü olur bana
Aşkını itiraf edemeyecek kadar korkaklardan değilim ben asla
Aşkın imkânsızındasın diyenlerde var dostlar arasında
Yok ya…
Daha ulaşamadım belki ama
Bir yerden başladım sana doğru koşturmaya
Koştuğum zifiri karanlıkta
Tek ışık görünür tünel sonunda
Ya sensin o ışık ve senle çıkışımız
Ya da bir tren içinde bulunan sen
Ve bu güne kadar kaç kez üzerimden geçip giden
Binlerce soru senle ilgili beynimi kemiren
Makinist çek bir fren
Ve bitsin bu melankoli üzerime sinen
İyimser olmayı da denedim ama gördüm yoktu faydası
Faydadan çok zararı boş hayallerle kandırması
Her ruh halimin var tek bir ortak paydası
Anlamak zor ya işte Mayko’nun sana sevdası
Yazdığı her kelimeyi bu kalembaz özenle tek tek seçer
Anlattıkça sana diyeceksin biliyorum “Hayranlıktır geçer”
Geçseydi geçerdi iki senede çok bahane ürettim bunun için
Var mı başka yanan hayran hadi göster benim gibi için için
Boş hayallerden sıkıldı Mayko, hadi biraz gerçekçi ol
Bazı dostların tarafından tuzaklanmış Yasemin’e giden o yol
Aşkından yer kaldıysa içinde her adımda tuzakçılarına nefretle dol
Onsuz geçen her gün sonunda ömrün yettiğince sol
Mayko yazdıklarını irdelettir dostuna da hasmına da
Bir satır bir ipucu bulacaktır herkes kendine göre mutlaka
Gün gelecek tuzakçılar çatlayacaklar Yasemin’le olanlara aranda
Kabul edecek bu durumu, saf aşkını şerre yoranda…

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet süpersin

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 13:00 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet'ciğim sen bir de bu son yazdığını bestelesen var ya müthiş olacak.Zaten öyle de...Müthişin müthişi. Laughing

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 23, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Görevli Görevli
Ah Mehmet ah senin bu halin ne olacak Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi