| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| mayko |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 02:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Tüten Bir Köz Var İçimde
Ulaşılamaz ve dokunulamaz sana
Okunamaz kalbinin karmaşık şifresi
Kimleri eledi geçti kim bilir gönlünün şu filtresi
Üşüdüm geçmedi bedenimin yaz ortasında titremesi
En çok yakan canımı, gücümün sana ulaşmaya yetmemesi
En çok istenendi ki bu acının hiç bitmemesi
Mantığımın çatısı uçtu aklımda çıkan fırtınada
Düşüncelerim savruldu fikirlerim dört bir yanda
Geçmişim bile boğuldu saçlarının anaforunda
Bir umut oldu bana, gözlerime baktığında
Her şeyin alışkanlığım oldu gülüm
Her şeye dayandım ama
Ayrılığın öbür adı ölüm
Senden uzak olmak gülüm
Bana en büyük zulüm
Gözlerin yaktı kalbimi
Tüten bir köz oldu
Savruldu külüm
Mayko, yazıtların kalpten damlayan saf söz
Seni ağlatan şarkı sözlerindeki sihri çöz
İçinde yanan tüten seni öldüren köz
Yasemin’e aşkın kadar öz... |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Yasemin |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 10:22 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
| yüreğine ve klavyene sağlık... |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Kardeşim seni gerçekten tebrik ediyorum...
Eline,yüreğine sağlık  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mehmet ellerine sağlık kardeşim. Çok sağlık çok süpersin kardeşim. İnşallah birgün yasemin görecek bunları. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Haziran 7, 2008 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 00:06 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Görevli

|
Oho süper yazmışsın ya Mehmet..  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 08:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Evet süper yazmışsın Mehmet.  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 11:54 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Çok güzel  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mehmet sana diyecek söz,yapacak yorum yok!!Tek kelimeyle de şiirinin güzelliğini anlatmak istemiyorum ama ne yapayım başka çarem kalmadı şair ve yazar bey. Muhteşem ve ötesi...!  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Pazar, Haziran 8, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Yasemin |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Yüreğine sağlık,çok güzel... |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Haziran 10, 2008 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Mehmet sen nesin böyle yaa
Harika!  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Çarşamba, Haziran 11, 2008 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
Mehmet öncelikle seni tebrik ediyorum Sen meğer Yasemine ne kadar aşıkmışsın.... Ben Yasemine hayran olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim..  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Kalembaz
Geceleri bir garip çalışıyor kafam. Düşüncelerim netleşiyor. Karanlık üzerime çöktüğünde, aydınlık hâkim oluyor aklıma. Odamın karanlığı en parlak ışık aklıma, boş duvarım en güzel resim, sessizliğim en güzel şarkı yankılanan kulaklarımda. Ve sensizliğim bana en büyük ilham yazıtlarımda… Odam, karanlık gecem, boş bir kâğıt ve hayallerim. Ben daha ne isterim? Sadece seni… Yıldızlı gece ilham veriyor bana. Bir yıldız var… Hani şöyle batıya doğru bakınca küçük, parlak bir yıldız var ya, sana benzetiyorum hep onu… Biliyorum şimdi sen “modası geçmiş sözler bunlar” diyorsun… Ama o yıldız ne kadar uzaksa sen de o kadar uzaksın bana. Zıplayınca yıldızlara ulaşacağını sanan çocuk gibi her gecemde her yazımda tekrar tekrar zıplıyorum ulaşabilmek için sana. Olmuyor… Hani oyuncakçı vitrinindeki o büyük kırmızı arabayı çıldırasıya isteyen çocuk gibi. Hani her dükkânın önünden geçişinde başını vitrine yaslayıp uzun uzun onu seyretmek gibi. Hani bir gün vitrinde göremediğinde “Ya biri aldıysa” diye ölesiye korkmak gibi. Ona asla sahip olamayıp büyüdüğünde içinde hep bir ukte kalması gibi… Ben her konserde o vitrinin önünden geçiyorum. Vitrine yaklaşıp uzun uzun seyrediyorum seni. Ve her gecenin sonunda her sabaha korkarak uyanıyorum, ya birisi aldıysa gönlünü diye. Ve biliyorum, hep bir ukte kalacak içimde, sen ve ben hiç “biz” olamadık diye… Hayal kırıklıklarıyla dolu bir çocuk gibiyim. Gerçeği fark eden bir çocuk… Eline aldığı tahta parçasını büyük beklentilerle savurup sihir yapmaya çalışan kendini sihirbaz sanan çocuk gibi... Tek fark benim her gece savurduğum şey kalemim yapmaya çalıştığım ise yine sihir… İşte yine bir gece. Yine kalembazın asası elinde… Hadi Mayko, bir kez daha dene… Abrakadabra… |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cuma, Haziran 13, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| vayy be! çok güzel yazmışsın mayko..hayran kaldım valla.. |
|
|
|
|
|
|