| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Mehmetin yazdıklarına yorum yapılamayacağını daha öncede yazmıştım. Şildi bende birşeyler yazmak istiyorum.
Aşk öyle bir duygudur ki. Ölesiye ve karşılıksız seversin. Onun sevmediğini bile bile ihtirasla seversin. Aşk umut beslemektir. Birgün farkına varırmı diye beklemektir ve onun farkına varmasını umut etmektir. Başkalarının sana söylediklerini aldırmadan "SENİ SEVİYORUM" diye haykırabilmektir. Aşk geciktirmeye gelmeyen bir trendir ve hayat durağına yalnızca bir kez uğrar. Ve o treni kaçırırsan şansını kaybedersin. Bu şansı yakalamış olan tüm arkadaşlara sesleniyorum. Sevginizi haykırarak söyleyin. Bunu söylemekten unatırsanız o treni kaçırsınız. Ben haykırıyorum ve sizide bu sessizliği haykırarak ve çığlıklarla bozmaya davet ediyorum. EREN AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM. |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:39 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| mayko ellerine yüreğine sağlık seninde ellerine sağlık driftking42 ikinizinkide süper olmuş |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mehmet yokmu kardeşim başka birşey? Benden bu kadar çıktı. O bile mucize. Sen biraz daha yaz. ERENime bakmaya doyamıyordum dizide bitti. Biz ne yapacağız kardeşim? |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Fazla hafif olmasın... Uçarız falan...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşım ben senin ne demek istediğini tam olarak anlamış değilim ama pek hoş bir şey dediğini sanmıyorum.  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
| Zorlamak istemiyorum. Zorlayınca çıkan şeyler samimi olmuyor. Bekliyorum ki dolsun, bekliyorum ki biriksin damlalar. O damlalar birikip akmaya başlayacak tekrardan. Benim içimde yanan bir kor var. Yasemin'in yaktığı sıcak bir kor. Gözyaşlarım içime akacak bu korun üzerine dökülecek. Bu korun sıcaklığı gözyaşlarını buharlaştıracak. Bu buhar zerrecikleri dilimden ses ve sözcükler olarak dışarı çıkacak ve kalemim de bunları yazıya dökecek. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Kardeşim daha ne olacak. Yazmışın yine. Tamam. Bende şuanda dolmasını beklemekteyim zaten. Sen önce bir yaz sonrada ben yazarım. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
"driftking42" sadece espri yapmak istedim... Yasemin hakkında kötü bir şekilde konuşmam ben...  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ya hafif ya ağır ya orta Mehmet abimin her kelimesinnde her yazdığnda bir anlam bir güzellik vardır...  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Takımdan

|
Bunları söylerken bile yazıyorsun Mehmet.  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar ben Mehmete katılıyorum.. Zorlayınca olmuyor..
Biriktiryor insan tüm hislerini..
İnsan zorlayarak birşeyler yazabilir ama bunlar içten gelmeyen sadece aklın yazdırdıkları şeylerir.. Oysaki sevdiğini düşünüyorken yazdın mı yazdıkalrın sadece ona ait oluyor.. Hislerin sadece sevdiğini anlatıyor.. Kalem ve kağıt her zaman lazım bence.. Çünkü ne zaman, nerde, nasıl şeyler düşüneceğini bilemzsin..
Bir mekan görürsün orada sevdiğinle bir anın vardır.. O an için yanar.. Yanında olmadığını düşündükçe kalbince bir sızıntı oluşur.. Ve işte o an kaleminle kağıda dökeceğin çok şey vardır aslında.. Ama o anda kalem alıp birşeyler yazmak hiç aklına gelmez çünkü sadece onu düşünüyorsundur..
Yani şuan demek istediğim tek şey bırakın kendinizi.. Zaten dökülür bütün hisleriniz.. Boşalır tüm dugular.. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Vay be. Fatih sende çok süper yazıyorsun kardeşim. Söylediklerin her kelimesine katılıyorum. Çok doğru söylüyorsun ve çok haklısın. Ben ERENİM için yazdıklarımı yazmak için 2,5 hafta yakın bir süre bekledim. |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| HrbyCrazy |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
bende arkandayım aslında yasemin bir farketse keşke zaten erkek arkadaşıda yok tam vakti  |
|
|
|
|
| uAlise42 |
Tarih: Cuma, Haziran 6, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği |
|
|
Üye

|
| mayko güzel bir yeteneğin var yani şiir yazmak gibi falan filan...bence bu yeteneğini iyi değerlendir...neyse bir de ben senin gibi hissettiklerimi bir yazıya dökebilsem ama dediğim gibi galiba yetenek ile alakalı... |
|
|
|
|
|
|