Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 10:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmetin yazdıklarına yorum yapılamayacağını daha öncede yazmıştım. Şildi bende birşeyler yazmak istiyorum.

Aşk öyle bir duygudur ki. Ölesiye ve karşılıksız seversin. Onun sevmediğini bile bile ihtirasla seversin. Aşk umut beslemektir. Birgün farkına varırmı diye beklemektir ve onun farkına varmasını umut etmektir. Başkalarının sana söylediklerini aldırmadan "SENİ SEVİYORUM" diye haykırabilmektir. Aşk geciktirmeye gelmeyen bir trendir ve hayat durağına yalnızca bir kez uğrar. Ve o treni kaçırırsan şansını kaybedersin. Bu şansı yakalamış olan tüm arkadaşlara sesleniyorum. Sevginizi haykırarak söyleyin. Bunu söylemekten unatırsanız o treni kaçırsınız. Ben haykırıyorum ve sizide bu sessizliği haykırarak ve çığlıklarla bozmaya davet ediyorum. EREN AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM.

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 31, 2008 11:39 - Mesaj konusu: Yasemin ~ Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mayko ellerine yüreğine sağlık seninde ellerine sağlık driftking42 ikinizinkide süper olmuş

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mehmet yokmu kardeşim başka birşey? Benden bu kadar çıktı. O bile mucize. Sen biraz daha yaz. ERENime bakmaya doyamıyordum dizide bitti. Biz ne yapacağız kardeşim?

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Fazla hafif olmasın... Uçarız falan... Laughing Laughing Laughing

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşım ben senin ne demek istediğini tam olarak anlamış değilim ama pek hoş bir şey dediğini sanmıyorum. Rolling Eyes Confused Rolling Eyes Confused

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:02 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Zorlamak istemiyorum. Zorlayınca çıkan şeyler samimi olmuyor. Bekliyorum ki dolsun, bekliyorum ki biriksin damlalar. O damlalar birikip akmaya başlayacak tekrardan. Benim içimde yanan bir kor var. Yasemin'in yaktığı sıcak bir kor. Gözyaşlarım içime akacak bu korun üzerine dökülecek. Bu korun sıcaklığı gözyaşlarını buharlaştıracak. Bu buhar zerrecikleri dilimden ses ve sözcükler olarak dışarı çıkacak ve kalemim de bunları yazıya dökecek.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kardeşim daha ne olacak. Yazmışın yine. Tamam. Bende şuanda dolmasını beklemekteyim zaten. Sen önce bir yaz sonrada ben yazarım.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
"driftking42" sadece espri yapmak istedim... Yasemin hakkında kötü bir şekilde konuşmam ben... Wink Wink

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ya hafif ya ağır ya orta Mehmet abimin her kelimesinnde her yazdığnda bir anlam bir güzellik vardır... Laughing

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 4, 2008 20:46 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Takımdan Takımdan
Bunları söylerken bile yazıyorsun Mehmet. Confused

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar ben Mehmete katılıyorum.. Zorlayınca olmuyor..
Biriktiryor insan tüm hislerini..
İnsan zorlayarak birşeyler yazabilir ama bunlar içten gelmeyen sadece aklın yazdırdıkları şeylerir.. Oysaki sevdiğini düşünüyorken yazdın mı yazdıkalrın sadece ona ait oluyor.. Hislerin sadece sevdiğini anlatıyor.. Kalem ve kağıt her zaman lazım bence.. Çünkü ne zaman, nerde, nasıl şeyler düşüneceğini bilemzsin..
Bir mekan görürsün orada sevdiğinle bir anın vardır.. O an için yanar.. Yanında olmadığını düşündükçe kalbince bir sızıntı oluşur.. Ve işte o an kaleminle kağıda dökeceğin çok şey vardır aslında.. Ama o anda kalem alıp birşeyler yazmak hiç aklına gelmez çünkü sadece onu düşünüyorsundur..

Yani şuan demek istediğim tek şey bırakın kendinizi.. Zaten dökülür bütün hisleriniz.. Boşalır tüm dugular..

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 5, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vay be. Fatih sende çok süper yazıyorsun kardeşim. Söylediklerin her kelimesine katılıyorum. Çok doğru söylüyorsun ve çok haklısın. Ben ERENİM için yazdıklarımı yazmak için 2,5 hafta yakın bir süre bekledim.

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vay canına!! Shocked Sbs paragraf sorularını da sen yazsana...Hem bu o paragrafları okumaktan daha zevkli.Aşık bir insanın duygularını anlıyorsun.Dolayısıyla soruya kolaylıkla cevap veriyorsun.SBS´de artı puan. Wink Hem bana sen kopya da verirsin. Laughing Özellikle şurada çok duygulandım;
Alıntı:
Neyi anlayamadım biliyor musun?

Aynaya baktığımda oradan bana bakanla, aynanın kenarına sıkıştırılmış senin resmin arasında ki farkı bu güne kadar fark etmememi anlayamadım… Ben daha dünyaya gelmemişken senin çoktan dans etmeye başladığın gerçeğini unutmamı anlayamadım… Her konsere büyük beklentilerle gidip hayal kırıklığıyla dönmekten uslanmamamı anlayamadım… asemin ben her şeyi anladım da bir kendimi anlayamadım bir de neyime güvenip senin gibi mükemmel birini sevdiğimi?
Süpersin ya!!!Kerem bile Aslı'yı bu kadar sevmemiştir be!! Laughing Senin bir dağları delmediğin kaldı. Laughing Eğer öyle bir şey gerekirse sonuna kadar yardım için arkandayım!!! Laughing

HrbyCrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
bende arkandayım aslında yasemin bir farketse keşke zaten erkek arkadaşıda yok tam vakti Exclamation

uAlise42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 6, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Yasemin'e Aşık Olmanın Dayanılmaz Hafifliği
Üye Üye
mayko güzel bir yeteneğin var yani şiir yazmak gibi falan filan...bence bu yeteneğini iyi değerlendir...neyse bir de ben senin gibi hissettiklerimi bir yazıya dökebilsem ama dediğim gibi galiba yetenek ile alakalı...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
8. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi