| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
| mucu19 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 19, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin bende çok şey ifade ediyor.Kısacası arkadaşımızında dediği gibi HEPSİ ben onu düşününce nefes almak geliyor.nefes almadan yaşanmaz o yüzden HEPSİ HEPSİ HEPSİ  |
|
|
|
|
| djkabus |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 00:07 - Mesaj konusu: çiçek |
|
|
Yeni Üye

|
| Yasemin diyince akla çiçek gelir ince zarif ve de çok güzel bir çiçek. |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Takımdan

|
Eskiden benim de öyleydi ama şu an....Aşkitom geliyor  |
|
|
|
|
| BlackMask84 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
Yasemin deyince aklıma yine Yasemin geliyor...
ama sizler niye ona ismi ile hitap ediyorsunuz ki, (abla deyin, teyze deyin, hala deyin, amca deyin, dayı deyin... yok öle sadece Yasemin ) |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Takımdan

|
BlackMask84 demiş ki:
Alıntı: ama sizler niye ona ismi ile hitap ediyorsunuz ki, (abla deyin, teyze deyin, hala deyin, amca deyin, dayı deyin... yok öle sadece Yasemin )
Kelimeler birine duyulan saygıyı ifade etmez. 2. Çoğul Şahıs'la hitap ettiğimiz pek çok kişinin arkasından hiç hoş şeyler söylemeyiz. Şekilciliğe gerek yok.  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 19:35 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Aralık 26, 2007 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Takımdan

|
| Valla ben onları arkadaşım gibi görüyorum ve o şekilde hitap ediyorum. |
|
|
|
|
| tibet27 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 13:38 - Mesaj konusu: yasemin |
|
|
Yeni Üye

|
yasemin deyince aklıma ince ince yasemince geliyor  |
|
|
|
|
| yasemingulin |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemin deyince aklıma şirinlik geliyor |
|
|
|
|
| YoShY19o5 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
hayaat  |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Üye

|
çiçek ve isim  |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 10:58 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
çiçek geliyor aklıma ilk  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Pazartesi, Ocak 21, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Kıdemli Üye

|
Dört kelimeyle DÜNYADAKİ EN GÜZEL ŞEYLER  |
|
|
|
|
| ysmn1907 |
Tarih: Çarşamba, Ocak 23, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
| yasemin diyince aklıma müzik,dans,güzellik ve mor rengi gelir. |
|
|
|
|
| gonca47 |
Tarih: Cumartesi, Ocak 26, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
sevgim ve sevdiğim prenses geliyor  |
|
|
|
|
|
|