| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Takımdan

|
Mehmet ,
O tatlı sesi,
HEPSİ,
Eren... |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Takımdan

|
Çiçek  |
|
|
|
|
| gonca47 |
Tarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
ilk olarak güzellik heykeli dikilmesi gereken kişi, niçin yaşadığım, zerafet, iyilik...(daha birçok şey...)  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Pazar, Haziran 22, 2008 15:47 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Üye

|
| yasemin deyince aklıma arabalar ve renklerden mor geliyor. |
|
|
|
|
| HepsiQoliQ58 |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
aklıma ben gelirim (çünkü benim adım da yasemin) ve tabiki hepsi gelir  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Salı, Temmuz 15, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Kıdemli Üye

|
| benim aklıma ilk araba ve psp geliyor.çünki benimde vazgeçemeyenlerim. |
|
|
|
|
| xxXAySeNuRXxx |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Üye

|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Kıdemli Üye

|
ralli geliyor  |
|
|
|
|
| batuhan98 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Üye

|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 01:19 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Kıdemli Üye

|
| araba,mor renk,sevimlilik |
|
|
|
|
| AttilaV |
Tarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
Ortaokul yıllarında tatildeyken Yasmin diye alamancı bir kızla tanışmıştım, o geliyor aklıma ya
Duygulandım şimdi ya
Birde ne hikmetse 4 yapraklı yonca geliyor hep aklıma yasemin deyince. |
|
|
|
|
| saesad |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Üye

|
| yasemin deyince ilk olarak yasemin yürük geliyor çünkü O'nu çok seviyorum. |
|
|
|
|
| yoshece |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
Yeni Üye

|
asilik geliyor  |
|
|
|
|
| yoshycemrebuket |
Tarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR |
|
|
|
Misafir
|
sevgi , masumiyet , sempatiklilik kısacası hepsi  |
|
|
|
|
|
|