Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Takımdan Takımdan
Mehmet Very Happy ,
O tatlı sesi,
HEPSİ,
Eren...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 16, 2008 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Takımdan Takımdan
Çiçek Wink

gonca47
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 21, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
ilk olarak güzellik heykeli dikilmesi gereken kişi, niçin yaşadığım, zerafet, iyilik...(daha birçok şey...) Razz

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilk araba geliyor

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 22, 2008 15:47 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Üye Üye
yasemin deyince aklıma arabalar ve renklerden mor geliyor.

HepsiQoliQ58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 00:00 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
aklıma ben gelirim (çünkü benim adım da yasemin) ve tabiki hepsi gelir Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim aklıma ilk araba ve psp geliyor.çünki benimde vazgeçemeyenlerim.

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Üye Üye
asi

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 15:00 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ralli geliyor Very Happy

batuhan98
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 22:56 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Üye Üye
hepsi ve çiçek geliyor..

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 01:19 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
araba,mor renk,sevimlilik

AttilaV
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 25, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
Ortaokul yıllarında tatildeyken Yasmin diye alamancı bir kızla tanışmıştım, o geliyor aklıma ya Sad

Duygulandım şimdi ya Sad

Birde ne hikmetse 4 yapraklı yonca geliyor hep aklıma yasemin deyince.

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Üye Üye
yasemin deyince ilk olarak yasemin yürük geliyor çünkü O'nu çok seviyorum.

yoshece
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:18 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
asilik geliyor Very Happy

yoshycemrebuket
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Misafir
sevgi , masumiyet , sempatiklilik kısacası hepsi Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi