Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Misafir
Dans

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Seninki bambaşka bir yaklaşım abi.

denizyoshy05
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin denince benim aklıma ilk önce
neden yaşadığım aklıma geliyor
ÇÜNKÜ BEN YASEMİN İÇİN YAŞIYORUM

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 28, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Yasemin ~ YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benimde güzellik zerafet geliyor

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 29, 2008 14:54 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sana katılmamak elde değil

sat44248
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
Sonsuzluk yolunda yürüyen aşk geliyor.O benim hayatım,Ben AZERBAYCANdan bu mektubu yazıyorum. Bütün HEPSİcilere ve Hepsiye selamlar.

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 19:25 - Mesaj konusu: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
!!Siyah!! bilmiyorum aklıma siyah geliyor Surprised Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kızıl Laughing Saç renginden olsa gerek Shocked Laughing Surprised

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzel bir yaklaşım ama başka şeyler gelebilir mesela HIZ SPOR ARABA veya ÇOK GÜZEL BİR BAYAN olması. Embarassed

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 23:12 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nur'cum benimde kızıl geliyordu ama artık saçının rengi kızıl değil... Crying or Very sad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ama akla "ilk" gelen onlar benim hiç sonradan geliyor demek ki Shocked

yoshybusray
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
benim aklıma mimikleri geliyor çok şirin mimikleri var Very Happy Wink

koliqebs
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 14, 2008 15:13 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
araba ve mor...Smile

---
Düzenleme:HEPSISWEET
Lütfen mesajlarınızın tamamını kalın yazmayın!
Duyuru ve kuralları okuyun!

hepsi1234naz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 13:48 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
aklıma sekiz şey geliyor: araba, hız, mor, hepsi, eren, gülçin, cemre ve fotoğraf (eren deyincede aklıma fotoğraf geliyor ama olsun

yoshyhaticeyosh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 15, 2008 14:07 - Mesaj konusu: Cevap: YASEMİN DEYİNCE AKLIMIZA NE GELİR
Yeni Üye Yeni Üye
yasemin değince aklıma onun için ölebileceğim geliyor

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi