| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| root |
Tarih: Pazar, Mart 25, 2007 18:24 - Mesaj konusu: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Özellikle sitemiz üyelerinin yaş seviyesi 18 yaş altı.
Bu durumda sizlere kesinlikle bilgisayarlarınızda filtre programı kurmanızı öneriyorum. MUTLAKA KURMALISINIZ.
Günümüzde internet gitgide yaygınlaşıyor. Malesef kötü niyetli insanlar özellikle çocukları suistimal ediyorlar.
Arama motorları ise bir dert. Adam alakasız bir site açıyor kötü içerikli sizde tıklıyorsunuz. Bir bakmışsınız virüsler veya o belirttiğim kötü sorunlar. Bunlarla karşılaşmamak veya en aza indirmek için ailelerinize kesinlikle filtre ve antivirüs programları kurdurun.
Eğer yapabiliyorsanız sizler kurun.
Genelde antivirüsler ücretli yazılımlar. Fakat ücretsiz olanlar da yok değil. Fakat onlarda 4 4 lük değiller.
Filtre programları ise baya geniş. Fakat ücretsiz ve kendimizin de kullandığı web filtre programı var. 1.0.8 son sürümüdür. Program Türkçe'dir. Ailelerinize kurdurun.
Bu adresten indirebilirsiniz:
Web filtre güvenlik programı |
En son root tarafından Cuma, Nisan 13, 2007 23:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Mart 25, 2007 18:56 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
| bizi uyardığın için teşekkürler root ben de böyle sorunlarla çok karşılaştım ve de hemen antivirüs programı yükledim örneğin |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, Mart 25, 2007 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Valla bende antivürüs programı var.Herhalde bu yeterlidir değil mi
Bide filtrelemek ne demek  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Mart 25, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar antivirüsler kötü içerikli siteleri kolay kolay filtrelemez. Yukarda verdiğim programı da kurun ki o tür kötü sitelere girildiğinde "El işareti yasak işareti" gelsin..
Filtrelemek internette kötü amaçlarla kurulmuş, cinsel istismar yapan, bilgilerinizi çalan, kumar oynatan vb siteleri engellemeye deniyor. Yani bu yukarda verdiğim programlarla o tür kötü siteleri engelliyorsunuz. Haliyle onların tuzaklarına düşme riskiniz:
güncel antivirüs+filtre programı : %95 oranında azaltır. |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazar, Mart 25, 2007 22:12 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Hmm.Teşekkürler.Ben o el işaretini arkadaşımda görmüştüm.Googleden bi ödev arıyoduk.Sonra girdik sıradan ve o el işareti çıktı.
Ya siz çok iyi bi sitesiniz ya.Sürekli bizim iyiliğimi düşünüyorsunuz.
Siz gerçkten ''Melek Adminler''siniz.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 00:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
evet kesinlikle katılıyorum buseerenbuse ye ben kurdum bile o programı ve gerçekten işimize yarıyacağını sanıyorum gerçekten de ben hep forum sitelerinden falan korkardımhani virüs yayma amacı olabilir falan diye ama bu site gerçekten de çok farklı hep iyiliğimizi istiyorsunuz ailelerimiz nasıl bizim terbiyeli yetişmemiz için çabalıyorsa siz de bu konuda onlara yardımcı oluyorsunuz bukadar iyi bir sitede olduğumuz ve burada pek çok iyi arkadaşlar edeindiğimiz için gerçekten de çok ama çok şanslıyız teşekkürler ''admin melekleri''  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 03:49 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
buseerenbuse demiş ki: Hmm.Teşekkürler.Ben o el işaretini arkadaşımda görmüştüm.Googleden bi ödev arıyoduk.Sonra girdik sıradan ve o el işareti çıktı.
Ya siz çok iyi bi sitesiniz ya.Sürekli bizim iyiliğimi düşünüyorsunuz.
Siz gerçkten ''Melek Adminler''siniz. 
Ben demistim degil mi Ben zaten kullanıyorum.Uyarı icin cok tesekkurler boylece bilmeyenler de bu konuda bilinclendirilebilirler.
 |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Güzel görüşler için teşekkürler arkadaşlar.
Şımartmayın bizi :)
Evet arkadaşlar günümüzde şu durumda bu tür yazılımları bilgisayarlarımıza kurmak şart.
Bir kaç tavsiye daha. Tanımadığınız insanlardan gelen maillerdeki ekleri açmayın, kullanıcı adı - şifre vb kişisel bilgi isteyen form mailleri doldurmayın.
E-Posta, msn adreslerinizi tanımadığınız kimselere vermeyin. Verirsenizde kişisel bilgilerinizi vermeyin, veya dosya alışverişi yapmayın. Yapıyorsanız da filtre+antivirüs mutlaka bilgisayarlarınızda bulundurun.
Eğer birşeyler yanlış gidiyorsa mutlaka ailelerinize haber verin.
Bu sitede ise hiçbir yönetici sizin e-posta adresinizi ve kişisel bilgilerinizi istemez. Olurya böyle insanlar çıkarsa sakın vermeyin.
Bu tür problemlerinizde çekinmeden bizlerden de yardım alabilirsiniz. Seve seve elimizden geldiğince yardımcı oluruz. |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Bende kurdum.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 19:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
sağol root  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Mart 26, 2007 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
| sizlerde sağolun. Bu başlığı diğer arkadaşlarınıza da tavsiye edin onlarda kursun bence . |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
bu arada da çok özür diliyorum root demin yanlışlıkla kısaltma kullandım saol derken saol değil sağol biliyorum ama farketmedim çok pardon  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 16:47 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Çok teşekkürler root.Gerçekten çok haklısın.Banada her gün oluyor o olay.Mesela bir ödev arıyorum,siteye giriyorum alakasız şeyler.Dediğin programı hemen indiriyorum  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 15:28 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Bu çok önemli bir konu arkadaşlar. Bu Web Filtre veya başka bir Web Filtre Programını (Diğerleri Genellikler Paralı) yüklemeyenler varsa bir an önce bilgisayarlarına kurmalı yada kurdurmalı  |
|
|
|
|
|
|