Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 20, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
çok teşekkür ederim

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Program çok iyi teşekkürler.. Murat abi.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 18:43 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için,Windows Güvenlik Duvarı bu programın bazı özlelliklerini engelledi.

Bu programı engellemeye devam etmek istermisiniz diye soruyor ne yapalım Confused

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eğer programa çok güveniyorsan engellemesini kaldır.Yada pek güvenmiyorsan bırak engellesin yada o programı sil.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:54 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kararsız kaldım işte Confused

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 4, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sil o zaman Very Happy

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 7, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
teşekkürler root

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 7, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Murat Abi ben kurdum programı çok teşekkür ederim.. Wink

edit:bir şey soracağım şimdi ben bu programı yükledim bilgisayarıma,bu programla sadece yasak kelime ve siteler mi engelleniyor yoksa benim bilgisayarıma giren virüsü de silebilir mi? Rolling Eyes

En son yasmincemroshh tarafından Cumartesi, Mart 8, 2008 00:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 7, 2008 23:40 - Mesaj konusu: Web filtre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya ben birşey soracağım,ben Webfiltre'yi kurdum ama açınca kapatamaıyorum programı kapat değince "filed to set data for 'Shell'" yazısı çıkıyor ve program kapanmıyor acaba Vista ile uyumlu değil mi ben Vista kullanıyorum çünkü Confused

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
yasmincemroshh hayır bu filtre kötü sitelere girince uyarı veriyor kapatıyor. virüs koruması değil yani.

gizem1556 vista ile sorunlu. Sadece xp için.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:22 - Mesaj konusu: Web filtre
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tamam o zaman Sad Teşekkürler bilgilendirme için.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:26 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
peki Murat Abi benim format atılmadan virüsün tespit edilip silinmesi için hangi programı yüklemem gerekir? Rolling Eyes

edit:Murat Abi gerek kalmadı..bilgisayarımı antivirüs programıyla taratıyorum..

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 9, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
çok teşşekürler root ben yükledim çok güzel

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
bence herkes kesin yüklesin çok güzel bir program örneğin:araştırma yaparken karşınıza aniden kötü şeyler çıkıyor bunlarıda engelliyor. Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende daha yeni yükledim Wink
Sağol Murat abi... Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
7. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi