| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 20, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Perşembe, Ocak 24, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Program çok iyi teşekkürler.. Murat abi. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 18:43 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için,Windows Güvenlik Duvarı bu programın bazı özlelliklerini engelledi.
Bu programı engellemeye devam etmek istermisiniz diye soruyor ne yapalım  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Eğer programa çok güveniyorsan engellemesini kaldır.Yada pek güvenmiyorsan bırak engellesin yada o programı sil. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazartesi, Mart 3, 2008 19:54 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
kararsız kaldım işte  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Mart 4, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sil o zaman  |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Cuma, Mart 7, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, Mart 7, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Murat Abi ben kurdum programı çok teşekkür ederim..
edit:bir şey soracağım şimdi ben bu programı yükledim bilgisayarıma,bu programla sadece yasak kelime ve siteler mi engelleniyor yoksa benim bilgisayarıma giren virüsü de silebilir mi?  |
En son yasmincemroshh tarafından Cumartesi, Mart 8, 2008 00:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, Mart 7, 2008 23:40 - Mesaj konusu: Web filtre |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya ben birşey soracağım,ben Webfiltre'yi kurdum ama açınca kapatamaıyorum programı kapat değince "filed to set data for 'Shell'" yazısı çıkıyor ve program kapanmıyor acaba Vista ile uyumlu değil mi ben Vista kullanıyorum çünkü  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:17 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
yasmincemroshh hayır bu filtre kötü sitelere girince uyarı veriyor kapatıyor. virüs koruması değil yani.
gizem1556 vista ile sorunlu. Sadece xp için. |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:22 - Mesaj konusu: Web filtre |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tamam o zaman Teşekkürler bilgilendirme için. |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Mart 8, 2008 00:26 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
peki Murat Abi benim format atılmadan virüsün tespit edilip silinmesi için hangi programı yüklemem gerekir?
edit:Murat Abi gerek kalmadı..bilgisayarımı antivirüs programıyla taratıyorum.. |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Pazar, Mart 9, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
| çok teşşekürler root ben yükledim çok güzel |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
bence herkes kesin yüklesin çok güzel bir program örneğin:araştırma yaparken karşınıza aniden kötü şeyler çıkıyor bunlarıda engelliyor.  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 23:15 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bende daha yeni yükledim
Sağol Murat abi...  |
|
|
|
|
|
|