| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| kalel |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 23:23 - Mesaj konusu: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| orionthedragon |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
| Arkadaşlar benim tavsiyem Panda antivürüs niye diye sorarsanız makinanızın sisteminden çalmıyor ve üstüne üstlük norton kadar iyi bir virüs arşivine sahip buda her türlü virüsü yakalamasını sağlıyor, ve internetten bedavaya indirebiliyorsunuz. |
|
|
|
|
| yesilbahar |
Tarih: Cuma, Kasım 16, 2007 22:16 - Mesaj konusu: güzel |
|
|
Üye

|
gerçektende çok güzel bir şey sana bunun için ne kadar teşekkür etsek azdır çok sağol  |
|
|
|
|
| yesilbahar |
Tarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 22:19 - Mesaj konusu: teşekürler |
|
|
Üye

|
gerçekten çok güzel kardeşim resim ararken bazı sitelere girmesini engellemiş . yani onu olumsuz örneklerden engellemiş ço...k sağ ol |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkürler Murat Abi..  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok teşekkürler root ve antivirüsleri olmayan arkadaşlara bir antivirüs kursunlar çünkü artık nereye tıklarsak her tarafta virüs çıkıyor ve biz bunu belemiyoruz size söylemesi |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 20:39 - Mesaj konusu: yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben daha yeni yükledim filtreyi bilmiyorum ama dediğiniz kadar vardır . he bu arada root abi bende sana murat abi diyebilirmiyim?  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar asıl benim iyi bir virüs programına ihtiyacım var. Bana birçok hacker virüs atıyor. Hiç bir virüs programı dayanmıyor. Ne panda, ne kaspersky, ne norton, ne nod32, f-secure, bit defender hiç biri kurtarmıyor beni. Lütfen yardım. Haftada 3 kez format atmak zorunda kalıyorum bilgisayarıma. Lütfen yardım bildiğiniz iyi virüs programı varsa söyleyin onuda deneyeyim.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| eygccgye |
Tarih: Salı, Kasım 27, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
bende anti virüs var.  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Teşekkürler... |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkürler Root...  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Cuma, Ocak 18, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
sağol root  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Ocak 20, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
ben programı kurmuştum ama şimdi de kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim?yardımcı olursanız sevinirim  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ocak 20, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Elma önce sağ alt köşedeki o mavi simgesine çift tıkla bir kullanıcı adı şifre isteyen ekran gelecek oradan Eğer şifre değişmedi isen:
ADMIN
volsoft da şifre yazarsan gireceksin. Daha sonra gelen ekranda sağ alt köşede "programı kapat" yazısını tıkla ve programı bu şekilde kapat.
Daha sonra denetim masasından program ekle kaldırdan ilgili programı kaldırabilirsin. |
|
|
|
|
|
|