Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.

kalel
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 23:23 - Mesaj konusu: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hocam size antivirüs olarak NOD32'yi öneririm . dünyanın en iyisi. birçok ödül kazanmıştır. alın size 30 günlük türkçe sürüm

http://download1.eset.com/eval/win/v2/nenttrst.exe

orionthedragon
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
Arkadaşlar benim tavsiyem Panda antivürüs niye diye sorarsanız makinanızın sisteminden çalmıyor ve üstüne üstlük norton kadar iyi bir virüs arşivine sahip buda her türlü virüsü yakalamasını sağlıyor, ve internetten bedavaya indirebiliyorsunuz.

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 16, 2007 22:16 - Mesaj konusu: güzel
Üye Üye
gerçektende çok güzel bir şey sana bunun için ne kadar teşekkür etsek azdır çok sağol Very Happy

yesilbahar
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 21, 2007 22:19 - Mesaj konusu: teşekürler
Üye Üye
gerçekten çok güzel kardeşim resim ararken bazı sitelere girmesini engellemiş . yani onu olumsuz örneklerden engellemiş ço...k sağ Laughing ol

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 20:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler Murat Abi.. Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 22, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler root Smile ve antivirüsleri olmayan arkadaşlara bir antivirüs kursunlar çünkü artık nereye tıklarsak her tarafta virüs çıkıyor ve biz bunu belemiyoruz size söylemesi

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 20:39 - Mesaj konusu: yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben daha yeni yükledim filtreyi bilmiyorum ama dediğiniz kadar vardır . he bu arada root abi bende sana murat abi diyebilirmiyim? Very Happy

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar asıl benim iyi bir virüs programına ihtiyacım var. Bana birçok hacker virüs atıyor. Hiç bir virüs programı dayanmıyor. Ne panda, ne kaspersky, ne norton, ne nod32, f-secure, bit defender hiç biri kurtarmıyor beni. Lütfen yardım. Haftada 3 kez format atmak zorunda kalıyorum bilgisayarıma. Lütfen yardım bildiğiniz iyi virüs programı varsa söyleyin onuda deneyeyim. Confused Shocked Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Virüs içerikli olduğu hakkında şüphe duyduğun sitelere varsa girme.Yok msnde atanlar varsa her önüne geleni tıklamıyacaksın.Ve ayrca her zaman güvenlik duvarı ve defender'ı açık tut Wink
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 26, 2007 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol kardeş ama benim bilgisayarı bir görsen dediğin gibi her şeyi tıklamaktan çekinir oldum abi her yer virüs yaff. Sen yine de sağol. Wink
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

eygccgye
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 27, 2007 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
bende anti virüs var. Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Teşekkürler...
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler Root... Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ocak 18, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
sağol root Idea

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 20, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
ben programı kurmuştum ama şimdi de kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim?yardımcı olursanız sevinirim Wink Question

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 20, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Elma önce sağ alt köşedeki o mavi simgesine çift tıkla bir kullanıcı adı şifre isteyen ekran gelecek oradan Eğer şifre değişmedi isen:
ADMIN
volsoft da şifre yazarsan gireceksin. Daha sonra gelen ekranda sağ alt köşede "programı kapat" yazısını tıkla ve programı bu şekilde kapat.

Daha sonra denetim masasından program ekle kaldırdan ilgili programı kaldırabilirsin.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi