Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 23:20 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
ayca93gulcin demiş ki:
root ben bu programı indirdim ama bilgisayarım yavaşladı Question ve sürekli kilitlenmeye başladı...

Sorunun geçmediyse virüs taraması yap yine geçmezse işlemci fanını temizle kontrol et veya ettir. yine olmazsa donanımsaldır bilgisayarını aldığın yere götür.

darklord
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 22, 2007 16:39 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
çok sağol root

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
sen de sağol kardeş. Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 24, 2007 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
ben indirdim ama bende zaten "webjini" var Wink

cemrekoliqelif
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 10:52 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
Evet.Yardımın için teşekkürler root.Bende de webfiltre var.Bence onu yükleyin.Çok güzel bir program.

escoba
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 24, 2007 01:01 - Mesaj konusu: ...
Yeni Üye Yeni Üye
slm root...bazı arkadaşlar sölediklerinden bişey anlamamış olabilir...filtre tamam da ant. virüs içinde bir link koyarsan daha faydalı olur diye düşünüyorum.. uyarıların için teşekkürler.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 25, 2007 00:55 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
root demiş ki:
Idea
Bir antivirüs(nod 32 2.7tr), trend micro antivirüs 2007, bir Antispyware (trend micro antispyware 3.5) tavsiyedir. Ama arkadaşlar hangi antivirüs veya antispyware programı olursa olsun mutlaka hergün güncellenmelidir. Çünkü her gün yüzlerce yeni virüs çıkmaktadır. Bazı antivirüslerde otomatik güncelleme seçeneği mevcuttur.

Eğer yok ise:
http://www.trendmicro.com/spyware-scan/ (spylar için)
http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_frame.asp (virüsler için)
bu adreslerden online (çevrimiçi) tarama yapabilirsiniz.

escoba; şu mesajımda onlarla ilgili ve diğer bilgilendirmeleri de yapmıştım. Wink

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 22:51 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
çok sağol root asıl sana sağol bizi korumak için elinizden geleni yapıyosunuz ne kadar iyi bi site burası iyi ki kayıt olmuşum vallaha Very Happy

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 23:40 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
cemrekoliqelif demiş ki:
Evet.Yardımın için teşekkürler root.Bende de webfiltre var.Bence onu yükleyin.Çok güzel bir program.

zaten burada da linki verilmiş tatlım Wink

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
ben indirdim.çok işime yaradı gerçekten Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 30, 2007 01:55 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol root

brkn
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 31, 2007 12:31 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ben bu siteyi sadece hepsi sanıyodum sizin sayenizde bilgilendik valla Smile Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 9, 2007 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok teşekkürler

halalmeyal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 08:20 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben pardus kullanıyorum hiç bir şekilde virüs almıyormuş Smile

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 17, 2007 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
halalmeyal demiş ki:
arkadaşlar ben pardus kullanıyorum hiç bir şekilde virüs almıyormuş Smile

Evet linux ve linux türevleri işletim sistemlerine virüs daha az bulaşır hatta yok denecek kadar azdır. Sebebi ise; birçok virüs, solucan, truva atı gibi yazılımlar windows ortamlarına göre yazılmış olmalarından linuxda bulaşmış bile olsalar çalışamamalarından kaynaklanmaktadır... Wink

Bu konumuz dışı biraz ama en kullanışlı ve kolay olan "Ubuntu Linux 7.04" "Pardus 2007" gibi linux işletim sistemlerini deneyebilirsiniz. Linux tamamen ücretsizdir. İçindeki yazılımlar da ücretsizdir. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi