Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
benim bilgisayarımda virüs programı var,bilgisayar uyarınca aksatmadan tarıyorum

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Görevli Görevli
cnmyaseminim66 demiş ki:
benim bilgisayarımda virüs programı var,bilgisayar uyarınca aksatmadan tarıyorum

Ama bence web filtreyi yükle. Gerçekten yararlı. Hem antivirüsprogramları senin zararlı sitelere girmeni engellemiyor. Örneğin ödev araştırırken saçma şeylerle karşılaşabiliyorsun. Web filtre sayesinde böyle siteleri önceden anlayabiliyorsun.
Tavsiye ederim canım. Wink Laughing Very Happy Smile Cool

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 22, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Görevli Görevli
gerçekten çok çok çok çok sağol root..çok faydalı oldu..gerçekten tekrar tekrar teşekkür ederim...

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 24, 2007 09:55 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
öneri için sağol HEPSİSWEET,bende en kısa zamanda bilgisayarıma yüklerim

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Görevli Görevli
root ben bu programı indirdim ama bilgisayarım yavaşladı Question ve sürekli kilitlenmeye başladı...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Kardeş o problemin ondan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü baya bir platformlarda denedim problem yaratmadı. Eğer kesin ondansa programın şifresini girdikten sonra kullanıcı: ADMIN şifre: volsoft alt tarafta "programı kapat" var onu tıkla evet de. Daha sonra Denetim masası >> "program ekle kaldır" bölümünden web filtreyi kaldırabilirsin.

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 3, 2007 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
ayca93gulcin demiş ki:
root ben bu programı indirdim ama bilgisayarım yavaşladı Question ve sürekli kilitlenmeye başladı...

Virüs taraması yapabilirsin ama bencede ondan kaynaklanmıyordur.Yani kaç kişi indirdi ve kimsede sorun çıkmamış Question Rolling Eyes Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 5, 2007 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Görevli Görevli
arkadaşlar anakartım yanmış değiştirildi...ve daha düşük bir seviye takılmış ondan yavaşlıyormuş..pardon..

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 18, 2007 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
benim filtrem var ve internetin kötü yüzünü hiç görmüyorum.bence sadece 18 yaş altı değil büyüklerde bir tane filtre edinmeliler.temiz internet bir başka!

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 22, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Görevli Görevli
haklısın temiz internette gezinmek daha zevkli oluyor..

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
Kötü siteleri engelliyor onu anladıkta bazı düzgün sitelerin kenarlarında reklam şeklinde çıkanları da engelliyor mu? Question

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 17, 2007 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
musti90 demiş ki:
Kötü siteleri engelliyor onu anladıkta bazı düzgün sitelerin kenarlarında reklam şeklinde çıkanları da engelliyor mu? Question

Musti ben kullanıyorum. Yani şuana kadar kötü içerikli siteler harici site engellediğini görmedim.

musti90
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
Tamam sağol bu program için ben de kullanmaya başladım.
Gerçekten de etkili bir program...

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
çok teşekkürler root gerçekten herkesin bilgisayarında olması gereken bir program bütün arkadaşlarıma önereceğim Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Rica ederim arkadaşlar. Önemli değil herzaman...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi