| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
| benim bilgisayarımda virüs programı var,bilgisayar uyarınca aksatmadan tarıyorum |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Nisan 16, 2007 19:38 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Pazar, Nisan 22, 2007 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
| gerçekten çok çok çok çok sağol root..çok faydalı oldu..gerçekten tekrar tekrar teşekkür ederim... |
|
|
|
|
| cnmyaseminim66 |
Tarih: Salı, Nisan 24, 2007 09:55 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
| öneri için sağol HEPSİSWEET,bende en kısa zamanda bilgisayarıma yüklerim |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
root ben bu programı indirdim ama bilgisayarım yavaşladı ve sürekli kilitlenmeye başladı... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Nisan 28, 2007 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
| Kardeş o problemin ondan kaynaklandığını sanmıyorum. Çünkü baya bir platformlarda denedim problem yaratmadı. Eğer kesin ondansa programın şifresini girdikten sonra kullanıcı: ADMIN şifre: volsoft alt tarafta "programı kapat" var onu tıkla evet de. Daha sonra Denetim masası >> "program ekle kaldır" bölümünden web filtreyi kaldırabilirsin. |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Perşembe, May 3, 2007 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: root ben bu programı indirdim ama bilgisayarım yavaşladı  ve sürekli kilitlenmeye başladı...
Virüs taraması yapabilirsin ama bencede ondan kaynaklanmıyordur.Yani kaç kişi indirdi ve kimsede sorun çıkmamış  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Cumartesi, May 5, 2007 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
| arkadaşlar anakartım yanmış değiştirildi...ve daha düşük bir seviye takılmış ondan yavaşlıyormuş..pardon.. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, May 18, 2007 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
| benim filtrem var ve internetin kötü yüzünü hiç görmüyorum.bence sadece 18 yaş altı değil büyüklerde bir tane filtre edinmeliler.temiz internet bir başka! |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, May 22, 2007 14:14 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
| haklısın temiz internette gezinmek daha zevkli oluyor.. |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 18:57 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
Kötü siteleri engelliyor onu anladıkta bazı düzgün sitelerin kenarlarında reklam şeklinde çıkanları da engelliyor mu?  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Haziran 17, 2007 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
musti90 demiş ki: Kötü siteleri engelliyor onu anladıkta bazı düzgün sitelerin kenarlarında reklam şeklinde çıkanları da engelliyor mu? 
Musti ben kullanıyorum. Yani şuana kadar kötü içerikli siteler harici site engellediğini görmedim. |
|
|
|
|
| musti90 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 22:29 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
Tamam sağol bu program için ben de kullanmaya başladım.
Gerçekten de etkili bir program... |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
çok teşekkürler root gerçekten herkesin bilgisayarında olması gereken bir program bütün arkadaşlarıma önereceğim  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Haziran 20, 2007 23:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
| Rica ederim arkadaşlar. Önemli değil herzaman... |
|
|
|
|
|
|