| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| elma |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
| ben kurdum ama üstüne tıkladığım zaman ÇALIŞTIR ve İPTAL diye birşey çıkıyor.hangisine basacağım? |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
orada kullanıcı adı ve şifre diye birşey yazması gerekiyor açtığın zaman oraya da kutuda yazan kullanıcı adı ve şifreyi giriyorsun açılıyor zaten o  |
|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| 19Fatih87 |
Tarih: Perşembe, Mart 29, 2007 16:59 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Yeni Üye

|
Bizlere değer verdiğin için çok sağol root  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Mart 30, 2007 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Bir antivirüs(nod 32 2.7tr), trend micro antivirüs 2007, bir Antispyware (trend micro antispyware 3.5) tavsiyedir. Ama arkadaşlar hangi antivirüs veya antispyware programı olursa olsun mutlaka hergün güncellenmelidir. Çünkü her gün yüzlerce yeni virüs çıkmaktadır. Bazı antivirüslerde otomatik güncelleme seçeneği mevcuttur.
Eğer yok ise:
http://www.trendmicro.com/spyware-scan/ (spylar için)
http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_frame.asp (virüsler için)
bu adreslerden online (çevrimiçi) tarama yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Pazar, Nisan 1, 2007 00:33 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Linkleri mesaja koyduğun için teşekkürler root. Çok yararı olacağına eminim bu programların.
 |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Nisan 13, 2007 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Ne yaptınız arkadaşlar kullanıyorsunuz dimi filtreyi ?
Kullanan arkadaşlara soralım faydası oluyor mu? |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Valla bana oldu yani.
Ödevlerimi araştırırken filtrede yeşil bir ışık yanıyor, bende o sitede virüs olduğunu anlıyorum ve girmiyorum.Bazen de el işareti çıkıyor. |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Görevli

|
Bana da yararı oldu root çok teşekkürler bu sayede hem bilgisyarıma virüs girmesini azaltıyor hem de zararlı siteleri hemen anlayabiliyor ve açmıyoruz çok teşekkür ederiz root  |
En son HEPSISWEET tarafından Cumartesi, Nisan 14, 2007 19:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Nisan 14, 2007 19:39 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
teşekkürler yorumlar için kardeşler :)
İyi haber. Arkadaşlarınızı da bilgilendirin onlarda faydalansınlar  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Nisan 15, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
root ben kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum ama her seferinde yanlış diyor . |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Nisan 15, 2007 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
root demiş ki:
Bir antivirüs(nod 32 2.7tr), trend micro antivirüs 2007, bir Antispyware (trend micro antispyware 3.5) tavsiyedir. Ama arkadaşlar hangi antivirüs veya antispyware programı olursa olsun mutlaka hergün güncellenmelidir. Çünkü her gün yüzlerce yeni virüs çıkmaktadır. Bazı antivirüslerde otomatik güncelleme seçeneği mevcuttur.
Eğer yok ise:
http://www.trendmicro.com/spyware-scan/ (spylar için)
http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_frame.asp (virüsler için)
bu adreslerden online (çevrimiçi) tarama yapabilirsiniz.
ben bişey anlamadım  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Pazar, Nisan 15, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
ya root ben ADMIN i ADMİN diye yazdığım için kabul etmiyormuş.kusura bakmayın  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Nisan 15, 2007 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
ben de onu yazacaktım Neyse bulmuş olduğuna sevindim. |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Pazar, Nisan 15, 2007 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben uzun zamandan beri girmiyordum yeni gördüm gerçekten çok faydalı bilgiler.Çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|