Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 28, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Murat abi sana bu programlar için tekrar teşekkür ederim. Arkadaşlarıma söylemek istiyorum. Bu programlarda yani Murat abinin koyduklarında problem yok ama bazı filtre programları bilgisayarınızı mahvedebilir. Aynı zamanda LimeWire kullanan varsa programı silsin çünkü bilgisayarınızı o programla internet paylaşımıına açıyorsunuz. Zaten bu sitede o programı kullanan olacağını sanmıyorum ama ben bilgi olsun diye söylüyorum.

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende de var ama bunu yüklersem diğerini silmek zorunda kalı mıyım acaba??

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
antivirüs programı zaten var diğer programıda yüklerim

kevin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Bu antivirüs programından farklı bu yasaklı sitelere girişi engelleyen bir program yani antivirüs olan bilgisayarlara yüklenebiliyor. Antivirüs programı gibi virüs taraması yapmıyor sadece site engeli sağlıyor. Wink

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
kuzenim programları yükledi

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
Dediğinizi düşündüm ve Avast Antivirus 2008 aldım.Evet Internet yaygınlaşıyor, biz de hemen tedbirlerimizi almalıyız..

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi