| |
Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları
Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları
| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| driftking42 |
Tarih: Çarşamba, May 28, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet Murat abi sana bu programlar için tekrar teşekkür ederim. Arkadaşlarıma söylemek istiyorum. Bu programlarda yani Murat abinin koyduklarında problem yok ama bazı filtre programları bilgisayarınızı mahvedebilir. Aynı zamanda LimeWire kullanan varsa programı silsin çünkü bilgisayarınızı o programla internet paylaşımıına açıyorsunuz. Zaten bu sitede o programı kullanan olacağını sanmıyorum ama ben bilgi olsun diye söylüyorum. |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 15:17 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bende de var ama bunu yüklersem diğerini silmek zorunda kalı mıyım acaba?? |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 13:15 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| antivirüs programı zaten var diğer programıda yüklerim |
|
|
|
|
| kevin |
Tarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bu antivirüs programından farklı bu yasaklı sitelere girişi engelleyen bir program yani antivirüs olan bilgisayarlara yüklenebiliyor. Antivirüs programı gibi virüs taraması yapmıyor sadece site engeli sağlıyor.  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 13:04 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| kuzenim programları yükledi |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 12:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
| Dediğinizi düşündüm ve Avast Antivirus 2008 aldım.Evet Internet yaygınlaşıyor, biz de hemen tedbirlerimizi almalıyız.. |
|
|
|
|
|
|
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
Google Arama - Gruphepsi.Org Arama Motoru
Pano yazılımı: phpBB
//
Tema: Mike Lothar
Hepsi grubu sitesi düzenlemeleri: Murat Esgin