| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| root |
Tarih: Salı, May 20, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
| O bence bu siteden değil olsa bende olurdu. Aynı program var çünkü. Eğer gezinirken başka sitede açıksa ondan olabilir, msn listenizdeki bir kişiden olabilir. |
|
|
|
|
| glnkz |
Tarih: Salı, May 20, 2008 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
bana hiç bir zaman olmuyor  |
|
|
|
|
| pamukkedi |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
Ya bende yaptım ama yardım edin bilgisayarı her açtığımda karşıma geliyor kullanıcı adınızı kullanıcı şifrenizi girin diyor bende anlamadım yardım edermisiniz?  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
| Ne alaka yav. Alakasız şeyler yazmayın. |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu filtre programından sadece 18 yaş altı mı faydalanabiliyor?  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
yok ne alaka Ben de kullanıyorum 27 yaşındayım.
 |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
| Sağolun hemen yükleyeceğim. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Ya ben kaydet ya da çalıştır yapıyorum,olmuyor.Yayımcı bilinmiyor diyor.  |
|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bene gayet süper bir sorunda göremiyorum...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben bakmadım ama bir kaç arkadaş daha sorun var demişti. O arkadşlara söylüyorum. Kurulumu doğru yaptığınıza eminmisiniz? Böyle programlarda yapılan yanlış bir seçim programın yanlış veya hiç çalışmamasına sebep olabilir. |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Ben bir şey daha soracağım:Bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için,Windows Güvenlik Duvarı bu programın bazı özlelliklerini engelledi.
Bu programı engellemeye devam etmek istermisiniz diye bir şey çıkıyor karşıma.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
| Gönül rahatlığıyla bu program için izin verebilirsin güvenlik duvarında. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Teşekkürler Root |
|
|
Kıdemli Üye

|
Teşekkürler root. Ben bu konuda tecrübeliyim ve filtreleme programlarını bilgisayarımdan eksik etmiyorum...
İnşallah diğer arkadaşlarımız da dikkat eder...  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler root bilgilendirdiğin için...  |
|
|
|
|
|
|