Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 21:56 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
O bence bu siteden değil olsa bende olurdu. Aynı program var çünkü. Eğer gezinirken başka sitede açıksa ondan olabilir, msn listenizdeki bir kişiden olabilir.

glnkz
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
bana hiç bir zaman olmuyor Confused

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
Ya bende yaptım ama yardım edin bilgisayarı her açtığımda karşıma geliyor kullanıcı adınızı kullanıcı şifrenizi girin diyor bende anlamadım yardım edermisiniz? Rolling Eyes

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 21, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Ne alaka yav. Alakasız şeyler yazmayın.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu filtre programından sadece 18 yaş altı mı faydalanabiliyor? Rolling Eyes

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 15:53 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
yok ne alaka Laughing Ben de kullanıyorum 27 yaşındayım.
Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 16:04 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
Sağolun hemen yükleyeceğim.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 23, 2008 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
Ya ben kaydet ya da çalıştır yapıyorum,olmuyor.Yayımcı bilinmiyor diyor. Rolling Eyes

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bene gayet süper bir sorunda göremiyorum... Confused

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 14:21 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bakmadım ama bir kaç arkadaş daha sorun var demişti. O arkadşlara söylüyorum. Kurulumu doğru yaptığınıza eminmisiniz? Böyle programlarda yapılan yanlış bir seçim programın yanlış veya hiç çalışmamasına sebep olabilir.

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
Ben bir şey daha soracağım:Bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için,Windows Güvenlik Duvarı bu programın bazı özlelliklerini engelledi.

Bu programı engellemeye devam etmek istermisiniz diye bir şey çıkıyor karşıma.Ne yapmam gerekiyor?Yardımcı olursanız sevinirim.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Gönül rahatlığıyla bu program için izin verebilirsin güvenlik duvarında.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Teşekkürler Root
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkürler root. Ben bu konuda tecrübeliyim ve filtreleme programlarını bilgisayarımdan eksik etmiyorum...
İnşallah diğer arkadaşlarımız da dikkat eder... Wink Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Takımdan Takımdan
Teşekkürler root bilgilendirdiğin için... Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi