Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Sizler de sağolun arkadaşlar.
Bu arada programda ufak tefek hatalar mevcut yeni sürümü üretildiği zaman öncekini kaldırıp, yenisini kurarız. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 20, 2008 20:37 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Allahım böyle güzel program yok çok teşekkürler bin defa teşekkürler... Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Murat abi eğer izin verirseniz ben buraya bir kaç program adı yazayım. Ben lise2de okuyorum bölüm bilgisayar olunca az biraz bilgim var.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Ayrı bir başlık açmayı düşünüyoruz bu konu hakkında driftking42. İstersen notlarını biriktir oradan devam ederiz. Bu başlık böyle devam etmeli.

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 00:48 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tamam Murat abi. Not değilde aklımda ve benim sürekli kullandığım şeyler. Hem iş hem ders gereği

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 01:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Murat abi ben bu filtreleme programını indirmiştim.

Forumdayken bir şey olmuyor,ama galeriye giriyorum direkt engelliyor sayfayı neden olabilir?
Yeni eklenen 4 peynirli pizzanın resimlerini indiremiyorum ondan dolayı. Sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
Kardeş başka birşeyden mi acep. Çünkü şimdi denedim engellemiyor. Programı kuran başka arkadaşlar da denesin de bakalım. Confused

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
Bende de oldu Rolling Eyes

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim bugün engellemiyor. Smile

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
bendede

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
bu ücretsiz değilmi

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Üye Üye
Çok güzel..

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Site Admin Site Admin
ücretsiz.

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk.
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şuanda bana yine oluyor aynı şey. Confused Sad

XHePSiKoLiKX'e de olmuş. Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi