| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
| root |
Tarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 23:33 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Sizler de sağolun arkadaşlar.
Bu arada programda ufak tefek hatalar mevcut yeni sürümü üretildiği zaman öncekini kaldırıp, yenisini kurarız. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, Nisan 20, 2008 20:37 - Mesaj konusu: . |
|
|
Kıdemli Üye

|
Allahım böyle güzel program yok çok teşekkürler bin defa teşekkürler...  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Murat abi eğer izin verirseniz ben buraya bir kaç program adı yazayım. Ben lise2de okuyorum bölüm bilgisayar olunca az biraz bilgim var. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 00:45 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
| Ayrı bir başlık açmayı düşünüyoruz bu konu hakkında driftking42. İstersen notlarını biriktir oradan devam ederiz. Bu başlık böyle devam etmeli. |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 00:48 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Tamam Murat abi. Not değilde aklımda ve benim sürekli kullandığım şeyler. Hem iş hem ders gereği |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 01:01 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Murat abi ben bu filtreleme programını indirmiştim.
Forumdayken bir şey olmuyor,ama galeriye giriyorum direkt engelliyor sayfayı neden olabilir?
Yeni eklenen 4 peynirli pizzanın resimlerini indiremiyorum ondan dolayı.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:39 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
Kardeş başka birşeyden mi acep. Çünkü şimdi denedim engellemiyor. Programı kuran başka arkadaşlar da denesin de bakalım.  |
|
|
|
|
| XHePSiKoLiKX |
Tarih: Salı, May 20, 2008 00:05 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
Bende de oldu  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Salı, May 20, 2008 11:19 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Benim bugün engellemiyor.  |
|
|
|
|
| prensesyaren93 |
Tarih: Salı, May 20, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| pamukkedi |
Tarih: Salı, May 20, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| CeMReReN34 |
Tarih: Salı, May 20, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, May 20, 2008 14:43 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Salı, May 20, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Web filtre , içerik filtreleme ve Antivirüs programları Hk. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Şuanda bana yine oluyor aynı şey.
XHePSiKoLiKX'e de olmuş.  |
|
|
|
|
|
|