| Yazar |
Mesaj |
| < |
| deruni |
Tarih: Cumartesi, May 24, 2008 18:47 - Mesaj konusu: VİDEO |
|
|
Yeni Üye

|
| Valla çok süper olmuş elimden geldiğince size destek veriyorum |
|
|
|
|
| hayalgokyuzu |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Yeni Üye

|
| burda youtube çalışıyor ben de izliyorum çok güzel videolarmış teşekkürler ayrıca |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar bende "Olmaz Oğlan" klibi açılmıyor.Sizce ne yapabilirm??  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 22:23 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
| Videolarımızın çoğu youtube.com üzerinden olduğu için youtubede Türkiye'den erişimi kapalı olduğu için izlenmiyor. |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 26, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| Ya aslında bir site var ama söylemiyorum reklam olur diye hatta o sitede Gruphepsi.Org videolarıda var galiba siz koymuşsunuz... |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 00:50 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Kıdemli Üye

|
oluyor mu ki öyle  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
| Ya videolar bizim zaten. Ama biz youtube üzerinden oynatıyoruz. 4 peynirli pizza klibi dailymotion da o izlenir o çünkü kapalı değil. |
|
|
|
|
| nafe86 |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazar, Temmuz 27, 2008 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkür ederim bilgi için root  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Artık 4 Peynirli Pizzda izlenemeyecek çünkü dailymotionda kapatıldı...  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
Hayır 3 dk evvel hallettim  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 3, 2008 18:37 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
| Grup Hepsi video klipleri sayfamızdaki videolar youtube ve dailymotion üzerinden çalıyor kendi videolarımızdı. Türkiye'den erişim her ikisine de engellendiği için bizde bugün tüm kliplerimizi kendi sitelerimize taşıdık. Bütün videolar izlenebilir durumda test edilmiştir. Eğerki sorununuz olursa lütfen bildirin. |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|