Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Video Klipler Sayfamız

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Görevli Görevli
Ooo, süper oldu. Çok teşekkürler Murat Abi Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 21:49 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Evet Murat abi çok sağol... Smile

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Rica ederiz arkadaşlar.
Sizler bu yeniliklerden gün önce haber ederseniz; daha erken sürelerde eklemeye çalışırız.
Çünkü bazen yenilik ve haberlerden haberimiz olmuyor.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Görevli Görevli
Süper ya..Bilgisayarım bozulmuştu siteye giremedim...Doya doya Sen Bir Tanesin'i de izleyememiştim..Ama sitemizden rahatça ulaştım...
Çok sağol Murat abi ya... Wink Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkürler Murat abi Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet çok iyi oldu Wink Cool

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 13:59 - Mesaj konusu: saol
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla çok güzel bir klip olmuş.Ben murat abi sayesinde öğrenmiş oldum.Çok teşekkürler... Very Happy

SeLyN
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Mart 2, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bencede çok güzel olmuş Wink

yasemencemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 24, 2008 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Yeni Üye Yeni Üye
sağolun bencede iyi oldu Smile

---
Düzenleme:MaNZaRa
duyuru ve kuralları okuyunuz
Türkçe yazım kurallarına uyunuz

sonnurgulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 14:17 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Yeni Üye Yeni Üye
ama izlenmiyor Sad

---
Düzenleme:devrem

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz ve uyunuz!
Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz!

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 16:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Üye Üye
ya murat abi ben videoları izleyemiyorum altında da zaten 0.0 KB yazıyor neden acaba:( Sad Sad

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar video bölümümüzdeki videolar youtube den çalışıyor. Youtube de Türkiye'den erişime 3 haftadır kapalı. Haliyle kliplerde izlenemiyor.

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Peki açılana kadar izlenemeyecek mi Adminim? Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 23:07 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Sanırım öyle olacak... Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 22, 2008 17:16 - Mesaj konusu: 4 peynirli pizza klibi izle
Site Admin Site Admin
Grup hepsi Video Klipleri sayfamıza Hepsi Şaka Albümünün 4 Peynirli Pizza Klibi eklenmiştir.

4 peynirli pizza klibi izle

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi