Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Video Klipler Sayfamız

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu bölümün açılmasına çok sevindim ya... Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Evet aynen.. Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de çok iyi oldu

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Görevli Görevli
Ben de tüm klipler var ama indirebilsek daha iyi olurdu Wink Her ne olursa olsun çok iyi oldu açılması Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Şubat 24, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Ben de sevindim...Çok iyi olmuş..Teşekkürler...

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 22:49 - Mesaj konusu: Video klipler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Acaba Sen Bir Tanesin'in klibi ne zaman koyulacak Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Şubat 25, 2008 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Görevli Görevli
Aaa, evet. Sen Bir Tanesin de olsa çok süper olur yaa Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Acaba Sen Bir Tanesin'in klibi ne zaman koyulacak Laughing
Yakında konulur canım.Merak etme.Adminlerimiz ellerinden ne geliyorlarsa fazlasıyla yapıyorlar.Az sabır Wink Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 17:10 - Mesaj konusu: Video klipler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,biraz acele ediyorum galiba Laughing

emayfan111
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Şubat 26, 2008 18:23 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Sen Bir Tanesin videosunu en yakın zamanda bekliyoruz Wink

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar elinde kaliteli, düzgün ve reklamsız olarak videosu olan varsa yada tv kartından kaliteli bir çekim yapabilecek olan varsa Grup Hepsi'nin seslendirdiği Sen Bir Tanesin klibini bize zipleyip bir paylaşım sitesi aracılığıyla (örnek: rapidshare.com) linkini bizlere yollarsa bizde siteye ekleriz.. Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:15 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Sen bir tanesin video klibi Video Klipler sayfamıza eklenmiştir Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol murat abi..Teşekkürler.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 16:36 - Mesaj konusu: Video klipler
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkürler Laughing

pamukkedi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Şubat 27, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Üye Üye
süper ya izledim bende hatta eren güzeli sen bir tanesindi Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi