Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Video Klipler Sayfamız

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Bir video yapmaktayım.Belki beğenirsiniz Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 16:20 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
hepsikolikleri önce rapidshare benzeri bir dosya paylaşım sitesine upload ediceksin ve linkini root'a göndericeksin. Root'da oraya ekleyecek yoksa direk ekleme yapamıyoruz Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 16:51 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
2 Klip daha ekledik arkadaşlar.

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:31 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağolunda ben bir şey anlamadım..neyse bize bu klipler yeterde artar bile.....Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:32 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Neyi anlamadın kardeş?

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Görevli Görevli
Süper olmuş valla... Smile Videoların olması gerçekten çok iyi oldu.... Wink Smile

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Görevli Görevli
Oley be iyi olmuş root izlemek ve dinlemek ayrı bir güzel...

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 19:54 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Görevli Görevli
Ya süpere olmuşş yaa..Sağol Murat abi Very Happy ..Bütün klipleri var ne güzel.. Very Happy

yoshykolikkkkk
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Üye Üye
Bu çok güzel bir haber Exclamation Laughing

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harika olmuşVery Happy çok teşekkürler Wink

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 7, 2007 23:47 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sitemiz gerçekten gün gittikçe gelişiyor..Bu yüzden adminlerimize teşekkür etmek istiyorum Very Happy

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 18:51 - Mesaj konusu: onunlayken zaman dursun herşeyi unutursun
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen katılıyorum

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Misafir
Vallaha youtube dan daha net çıkıyor youtubedan alınma ama Laughing

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Idea
Youtube'den alınma değil. Bizler elimizdeki ve 2 arkadaşımızın yolladığı videoları youtube'ye ekledik. Sonra galerimizden oraya köprü(link) verdik. Yani dosyalar bizim yüklediğimiz. Ama youtube üzerinden oynuyor. Sitemiz yavaşlamasın diye. Orası da zaten video sitesi.

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 8, 2007 23:28 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Misafir
Anladım Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi