Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Video Klipler Sayfamız

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Grup Hepsi videoları klipleri

Tamam arkadaşlar yükledik. Fakat youtube net olan videoyu boyutu ufaltmak için dönüştürüyor. Bu yüzden ses ve görüntü kalitesi bizim yüklediğimizden daha bozuk. Neyse artık bölümümüz hazır. Wink

Ayrıca bu sayfamızın hazırlanışında emeği geçen;
Mehmet(mayko) , HEPSISWEET(Beyza) ve siz üyelerimize ilginizden dolayı sonsuz teşekkürler..

En son root tarafından Pazartesi, Kasım 5, 2007 14:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Grup Hepsi videoları klipleri
Site Admin Site Admin
Grup Hepsi videoları klipleri bölümümüz hayırlı olsun...
Güle güle kullanın Laughing

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Amin Adventureman hepimize hayırlı olsun ayrıca çok çok teşekkürler.. Wink Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Ne demek ben teşekkür ederim. Artık derli toplu oldu en azından bütün klipler Wink Razz

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Misafir
Burda hepsi yok daha yüklüyecekmisiniz Question

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Misafir
Sanırım burda daha net Laughing

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Hepsi yok derken?

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Yani Root heralde Hepsi'nin bütün klipleri yok demek istedi. Rolling Eyes

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Eksik olanları en kısa zamanda ekleyeceğiz Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
Araştırıyorum yüksek çözünürlüklü ve reklamsız klip bulursam upload eder gönderirim. Ayrıca İki Kelime'nin de klibi çıkarsa bizzat tarafımdan capture edilip buraya eklenicek Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel haber merakla bekliyoruz

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Takımdan Takımdan
çok güzel olmuş teşekkürler Wink bende bir de Beyaz Showa çıktıklarında, Hanimiş i yapmışlardı....O var video klip olarak....Hanimiş, hareketleri filan...İsterseniz onu da gönderebilirim ben Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 00:58 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Netse Smile (çünkü youtubeye de yüklenince iyice bozuluyor) reklam vs de yoksa çok güzel olur kardeş. Sağol alakana. Wink

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:02 - Mesaj konusu: süslü maske
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama ben malesef ekliyemiyorum videoo?nasıl ekliyeceğim yükleyin düğmesine basıyorum ama olmuyor..?

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız
Site Admin Site Admin
Site üyeleri yükleme yapamıyor...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi