| Yazar |
Mesaj |
| < |
| root |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
Grup Hepsi videoları klipleri
Tamam arkadaşlar yükledik. Fakat youtube net olan videoyu boyutu ufaltmak için dönüştürüyor. Bu yüzden ses ve görüntü kalitesi bizim yüklediğimizden daha bozuk. Neyse artık bölümümüz hazır.
Ayrıca bu sayfamızın hazırlanışında emeği geçen;
Mehmet(mayko) , HEPSISWEET(Beyza) ve siz üyelerimize ilginizden dolayı sonsuz teşekkürler.. |
En son root tarafından Pazartesi, Kasım 5, 2007 14:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Grup Hepsi videoları klipleri |
|
|
Site Admin

|
Grup Hepsi videoları klipleri bölümümüz hayırlı olsun...
Güle güle kullanın  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Takımdan

|
Amin Adventureman hepimize hayırlı olsun ayrıca çok çok teşekkürler..  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 17:35 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Takımdan

|
Ne demek ben teşekkür ederim. Artık derli toplu oldu en azından bütün klipler  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
|
Misafir
|
Burda hepsi yok daha yüklüyecekmisiniz  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
|
Misafir
|
Sanırım burda daha net  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 19:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 19:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Takımdan

|
Yani Root heralde Hepsi'nin bütün klipleri yok demek istedi.  |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
Eksik olanları en kısa zamanda ekleyeceğiz  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Takımdan

|
Araştırıyorum yüksek çözünürlüklü ve reklamsız klip bulursam upload eder gönderirim. Ayrıca İki Kelime'nin de klibi çıkarsa bizzat tarafımdan capture edilip buraya eklenicek  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 23:23 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok güzel haber merakla bekliyoruz |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 5, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Takımdan

|
çok güzel olmuş teşekkürler bende bir de Beyaz Showa çıktıklarında, Hanimiş i yapmışlardı....O var video klip olarak....Hanimiş, hareketleri filan...İsterseniz onu da gönderebilirim ben  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 00:58 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
Netse (çünkü youtubeye de yüklenince iyice bozuluyor) reklam vs de yoksa çok güzel olur kardeş. Sağol alakana.  |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:02 - Mesaj konusu: süslü maske |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ama ben malesef ekliyemiyorum videoo?nasıl ekliyeceğim yükleyin düğmesine basıyorum ama olmuyor..? |
|
|
|
|
| adventureman |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Video Klipler Sayfamız |
|
|
Site Admin

|
| Site üyeleri yükleme yapamıyor... |
|
|
|
|
|
|