Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Video izleme, paylaşma

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:14 - Mesaj konusu: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar youtube, dailymotion gibi video izleme siteleri durmadan kapanmakta. Bizler hem kendi videolarımızı oralardan izlediğimiz için sorun oluyordu. Bizler de küçük bir video sitesi kurduk. İçine grup hepsi grubunun tüm video kliplerini ekledik. Ayrıca birçok kategoriye ait videolar ekledik. Sizler de üye olabilir, herhangi bir videonuzu tıpkı youtube gibi yükleyebilir, paylaşabilirsiniz. Bütün site üyelerinden ricamız üye olmaları ve ilgili siteye ellerindeki videoları yüklemeleri ve bu sitemizi de tanıdıklarına tavsiye etmeleri. Şimdiden teşekkürler.
site adresi: Video izle paylaş

Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Süper olmuş bu.Çok teşekkürler. Smile Wink

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Çok iyi adminim.. Çok teşekkürler.. Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Daha tam bitmedi işleri ama çoğunluk bitti arkadaşlar zamanla daha da geliştireceğiz inşallah. Smile

Hero93
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:18 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Gayet güzel olmuş. Wink Siteme ekledim videolardan. Wink

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:18 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Bekle beni NFS Carbon videoları.. Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler.hemen üye olup, elimden geleni yapmaya çalışacağım. Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
İlginize teşekkürler arkadaşlar inşallah hep birlikte daha da güzelleştireceğiz orayı da. Smile

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:22 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Ben de şimdi girip üye olacağım... Very Happy

edit:Üye oldum...

En son mandalina19 tarafından Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
http://www.gruphepsi.org/galeri/cat2.htm bu adresteki videolarımız da oradan yürütüyor arkadaşlar. Idea

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Üye oldum.

Tıpkı gruphepsi.org gibi tıpkı Lavinya gibi çok sade süper.

Murat Abi herkes elinden geleni yapacaktır.Tekrar tekrar teşekkürler. Wink

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
murat abi çok teşekkürler. Wink

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Teşekkürler! Smile Üye oluyorum..

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Harika yaa mükemmel bende ne zamandır keşke şöyle bir site olsa diyordum.Bende hemen üye olacağım

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Üye oldum Teşekkürler Murat abi
Güzel site

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi

SİTE SATILIKTIR.
2005 yılında açılan ve ilk olan Hepsi sitemiz tüm bölümler yani tüm içerik ve domaini satılıktır.
Alanında açıldığı andan itibaren 1 numara olan sitemizle ilgileniyorsanız;
Bu adrese bakabilirsiniz. Teşekkürler.
Kapat