| Yazar |
Mesaj |
| < |
| root |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:14 - Mesaj konusu: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar youtube, dailymotion gibi video izleme siteleri durmadan kapanmakta. Bizler hem kendi videolarımızı oralardan izlediğimiz için sorun oluyordu. Bizler de küçük bir video sitesi kurduk. İçine grup hepsi grubunun tüm video kliplerini ekledik. Ayrıca birçok kategoriye ait videolar ekledik. Sizler de üye olabilir, herhangi bir videonuzu tıpkı youtube gibi yükleyebilir, paylaşabilirsiniz. Bütün site üyelerinden ricamız üye olmaları ve ilgili siteye ellerindeki videoları yüklemeleri ve bu sitemizi de tanıdıklarına tavsiye etmeleri. Şimdiden teşekkürler.
site adresi: Video izle paylaş
 |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Süper olmuş bu.Çok teşekkürler.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Çok iyi adminim.. Çok teşekkürler..  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Daha tam bitmedi işleri ama çoğunluk bitti arkadaşlar zamanla daha da geliştireceğiz inşallah.  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Görevli

|
Gayet güzel olmuş. Siteme ekledim videolardan.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:18 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Bekle beni NFS Carbon videoları..  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:19 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler.hemen üye olup, elimden geleni yapmaya çalışacağım.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:20 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
İlginize teşekkürler arkadaşlar inşallah hep birlikte daha da güzelleştireceğiz orayı da.  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:22 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Ben de şimdi girip üye olacağım...
edit:Üye oldum... |
En son mandalina19 tarafından Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Üye oldum.
Tıpkı gruphepsi.org gibi tıpkı Lavinya gibi çok sade süper.
Murat Abi herkes elinden geleni yapacaktır.Tekrar tekrar teşekkürler.  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
murat abi çok teşekkürler.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler! Üye oluyorum.. |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Harika yaa mükemmel bende ne zamandır keşke şöyle bir site olsa diyordum.Bende hemen üye olacağım |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
Üye oldum Teşekkürler Murat abi
Güzel site |
|
|
|
|
|
|