Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Video izleme, paylaşma

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 18, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Siteye katılımları bekliyoruz Wink :

Video izle

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben üye olmuştum.Hatta bugün Yasemin için bir hediye bile koydum oraya.Çok güzel bir site.Ben zaten o siteyi biliyordum ama bizim adminlerimizin kurduğu bir site olduğunu bilmiyordum.

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 21, 2008 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Site yeni bir site sayılır Seda. Önceden de biliyor muydun ? Ne güzel. Smile

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 13:06 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Üye Üye
Site çok güzel olmuş ellerine sağlık Murat abi.
Bende üye oldum video'da eklerim bi' ara. Wink Smile

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 13:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya ben şu kanal meselesini anlayamadım bana biri açıklayabilir mi?

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 13:50 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Üye Üye
Ben açıklayayım...
Kanal sitede; üye listesi demek. Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
İlginize teşekkürler arkadaşlar. Üye olun, yükleyin yayın Smile

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 11:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Benim kotam olmasa coşacağım ama.. Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Yükleme yani uploadlar kotadan gitmiyor benim bildiğimce. Yani sadece sayfa gezintiler indirmeler video seyretmeler , msn de dosya alma vs. bunlar kotadan gidiyor. Ama yine de en doğrusu 444 0 375 ttnet i arayıp bu durumu sormak isteyen sorabilir.

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 00:11 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben aradım ama ulaşılamıyor.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 00:43 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Upload kotayı doldurmaz arkadaşlar. İsterseniz ay içinde 1 Terabayt veri upload edin en ufak bir götürüsü olmaz sizden.

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 00:46 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ooo...İyi o zaman,teşekkürler bilgi için.Coşabiliriz! Very Happy

meRvlut
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Ama fazla video izlerken dikkat edin! Bir de videoların kalitesi yüksekse, alır götürür kotayı.. Smile Ama istediğiniz kadar video yükleyin, sınır yok. Cool

Asikar
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Görevli Görevli
Aynen kardeşim katılıyorum.. Very Happy Upload'ın babasını yapacağım. Very Happy

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 4, 2009 17:51 - Mesaj konusu: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende yüklemeyi düşünüyorum açıkçası Cool

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi