| Yazar |
Mesaj |
| < |
| root |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 07:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben de üyeyim adım:smile123 |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
| Murat abi, kategorilere ''Oyun'' bölümünü eklemenizi rica ediyorum.. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Tabiki dostum.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Murat Abi bir sorunum var.
Bana aktivite etmem için meil gelmedi..Tamam giriş yaptım videolara yorum da yapabiliyorum ama video ekleyemiyorum.
Ne yapmalıyım? |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
| iyice baktın mı? Çünkü bu tür oto mailleri junk bulk spam önemsiz posta gibi dizinlere atabiliyor. Bazende yanlışlıkla kullanıcı yanlış mail adresi yazıyor. Olmaz ise de gmail maili yazıp kaydolursan sevinirim. en iyi mail hizmeti gmail. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 00:28 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Evet bütün hepsini inceledim ve buldum.Anında gelmedi ve baktığımda yoktu çünkü önemsize atmış.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
| Murat abi, site Mozilla Firefox'da sorun mu veriyor? |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Ben hiç sorun yaşamıyorum,  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:15 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Bende yüklerken sorun yaşıyorum işte.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Hep mozilla firefox kullanıyorum ben. Orada da öyle son sürümünü. Ama hataya denk gelmedim dostum ne tarz bir hata buraya yazın. Hep beraber kısa bir süre sonra birçok hatayı zaten gidereceğim sizlerin sayesinde...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Murat abi flash oynatıcılar için teşekkürler..
Sitede gezinirken hiç bir sorun yok, video upload ediyorum, tamam yükleme çubuğunu bekliyorum.. Yüklendiğini söylüyor ve Videolarım'a gitmek istediğimde onayda olmayan videomu göremiyorum.Normalde görüyordum.. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Kardeş ilgine teşekkürler. Not aldım hepsini. Pazartesi düzenlemelere başlayacağım sizin ve kendi tespit ettiğim hatalara. http://www.adobe.com/products/flashplayer/ bu adresten flash player sürümlerinizi güncellerseniz iyi olur arkadaşlar. Bir de evet yürütücüyü değiştirdik. Onda gezinti sorunu yok. Denedim. Lisans da aldık. Yazılıma Pazartesi dediğim gibi düzenlemelere devam.. |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Kardeş ilgine teşekkürler.
Ne demek, görevim.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar adobe photoshop veya adobe fireworks bilgisi olan var ise:
15 adet buton var. Yazıları ingilizce ben klasör klasör ayırıp içlerine Türkçe'lerini benioku dosyasına yazdım. O butonlara o yazılar yazılacak. Butonların boyutlarını bozmadan aynı yazı tipleri ile o yazılar yazacak. Yapabilecek olan varsa çok ama çok sevinirim.
http://www.videoizlepaylas.com/butonlar.zip |
|
|
|
|
|
|