Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ Video izleme, paylaşma

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Tamam kardeş. Bakalım.

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 07:16 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de üyeyim adım:smile123

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Murat abi, kategorilere ''Oyun'' bölümünü eklemenizi rica ediyorum..

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Tabiki dostum. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Murat Abi bir sorunum var.

Bana aktivite etmem için meil gelmedi..Tamam giriş yaptım videolara yorum da yapabiliyorum ama video ekleyemiyorum.

Ne yapmalıyım?

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
iyice baktın mı? Çünkü bu tür oto mailleri junk bulk spam önemsiz posta gibi dizinlere atabiliyor. Bazende yanlışlıkla kullanıcı yanlış mail adresi yazıyor. Olmaz ise de gmail maili yazıp kaydolursan sevinirim. en iyi mail hizmeti gmail.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 00:28 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Evet bütün hepsini inceledim ve buldum.Anında gelmedi ve baktığımda yoktu çünkü önemsize atmış. Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Murat abi, site Mozilla Firefox'da sorun mu veriyor?

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Ben hiç sorun yaşamıyorum, Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 11:15 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Bende yüklerken sorun yaşıyorum işte. Confused

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Hep mozilla firefox kullanıyorum ben. Orada da öyle son sürümünü. Ama hataya denk gelmedim dostum ne tarz bir hata buraya yazın. Hep beraber kısa bir süre sonra birçok hatayı zaten gidereceğim sizlerin sayesinde... Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Murat abi flash oynatıcılar için teşekkürler..

Sitede gezinirken hiç bir sorun yok, video upload ediyorum, tamam yükleme çubuğunu bekliyorum.. Yüklendiğini söylüyor ve Videolarım'a gitmek istediğimde onayda olmayan videomu göremiyorum.Normalde görüyordum..

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Kardeş ilgine teşekkürler. Not aldım hepsini. Pazartesi düzenlemelere başlayacağım sizin ve kendi tespit ettiğim hatalara. http://www.adobe.com/products/flashplayer/ bu adresten flash player sürümlerinizi güncellerseniz iyi olur arkadaşlar. Bir de evet yürütücüyü değiştirdik. Onda gezinti sorunu yok. Denedim. Lisans da aldık. Yazılıma Wink Pazartesi dediğim gibi düzenlemelere devam..

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 12:09 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Kardeş ilgine teşekkürler.

Ne demek, görevim. Smile

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 23:03 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar adobe photoshop veya adobe fireworks bilgisi olan var ise:
15 adet buton var. Yazıları ingilizce ben klasör klasör ayırıp içlerine Türkçe'lerini benioku dosyasına yazdım. O butonlara o yazılar yazılacak. Butonların boyutlarını bozmadan aynı yazı tipleri ile o yazılar yazacak. Yapabilecek olan varsa çok ama çok sevinirim.

http://www.videoizlepaylas.com/butonlar.zip

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi