| Yazar |
Mesaj |
| < |
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Kullanıcı dostu bir arayüz.. Teşekkürler Murat abi.  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bilgi için teşekkürler... |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 11:47 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Teşekkürler arkadaşlar ama tüm arkadaşları bekliyoruz  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar daha fazla aktiflik olursa, video portalımız çok iyi yerlere gelecektir..  |
|
|
|
|
| kaganyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Üye

|
Gerçekten çok güzel bir site olmuş tebrikler Murat abi.  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:43 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet harika bir site üye oldum  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Evet,üye oldum.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
Eyvallah arkadaşlar. Birkaç küçük not:
(Sözüm özellikle bu sitedeki 50 mesaj üzeri kişilere )
1. Bu sitedeki gibi yorum yazarken video yüklerken Türkçe'ye uygun yazalım
2. Mümkün mertebe videolar üzerinde site adresi olmasın. Çünkü sitemiz de logosunu ekleyince yer kalmıyor Pek de hoş durmuyor hak verirsiniz.
3. Sistemde daha evvel de dediğim gibi henüz tam bitmedi sistemde birkaç küçük hata ve hatalar var. Buraya karşılaştığınız hataları yazabilirsiniz. Orası da hepimizin sitesi çünkü. Hep beraber düzeltiriz inşallah.
4. Bazı işlerimiz olduğundan video onaylaması biraz uzun sürebilir kusra bakmayın çok kısa bir süre sonra o sorunu da gidereceğiz.
Tekrar teşekkürler hepinize.. |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
Teşekkürler Murat Abi bilgi için.  |
|
|
|
|
| kaganyoshy |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Üye

|
Bizde teşekkür ederiz, bilgiler için sağol Murat abi.  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bilgi İçin Teşekkürler
Murat abi |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 10:37 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Kıdemli Üye

|
| artık ben de üyeyim kullanıcı adım:yoshyergul;) |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 16:41 - Mesaj konusu: Cevap: Video izleme, paylaşma |
|
|
Takımdan

|
| Murat abi, J-Mi Sissoko ve Lino'nun şarkısı eklediğimden sonra video yüklüyorum, ama listede çıkmıyor(hesabımdaki listede de çıkmıyor..) |
|
|
|
|
|
|