Gruphepsi.Org Panolar Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan clup - Panoları

Yazar Mesaj

<  Grup Hepsi Şarkı Sözleri  ~  Uzat Elini

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 8, 2006 19:11 - Mesaj konusu: Uzat Elini
Site Admin Site Admin
Uzat elini aşka uzan
Yüreğini sarsın duygular
Uzat elini aşka uzan
Dayanamaz aşka korkular

Yüzüne bakınca gözlerin herşeyi anlatıyor
Yanında olunca herşey nasılda güzel oluyor

Ne olur kalbim durma aşkla yan
Geceleri uykular yalan
Her yeni güne aşkla uyan sende
Sevmeye engelmi var

Onunlayken zaman dursun
Herşeyi unuttursun
Mutlusun düşünmeden
O an yeter
Sosyal İmleme

hepsici46
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 8, 2006 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
buda çok hoş

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 8, 2006 23:16 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
daha uzanamadım ama zanmanı vardır herseyin bu sarkı tam benlik.

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Takımdan Takımdan
Bu şarkıda çok güzel... Wink Wink Wink

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 17, 2006 23:54 - Mesaj konusu: UZAT ELİNİ
Üye Üye
BENCE BU ŞARKIDA TAM BENLİK ÇÜNKÜ BENİM BASIMDAN GEÇENLERİ ANLATIYOR BEN BU ŞARKIYI AŞKI BİLMEYEN SEVGİ NEDİR BİLMEYEN İNSANLARA ARMGAN EDİYORUM MERAK ETMEYİN AŞK ACISI ÇEKENLER Bİ GÜN ONLAR BUNUN NE DEMEK OLDUGUNU ANLIYACAKLAR AMA O ZAMAN ÇOK GEÇ OLACAK ÇÜNKÜ SİZİ KAYBEDECEKLER Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 23, 2006 20:27 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzellllllll Very Happy Laughing Cool Razz Smile Wink

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 24, 2006 12:00 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Takımdan Takımdan
süpersin özlem konuş kim tutar seni Wink Wink Wink

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 24, 2006 17:58 - Mesaj konusu: Re: UZAT ELİNİ
Görevli Görevli
ozlem1993 demiş ki:
BENCE BU ŞARKIDA TAM BENLİK ÇÜNKÜ BENİM BASIMDAN GEÇENLERİ ANLATIYOR BEN BU ŞARKIYI AŞKI BİLMEYEN SEVGİ NEDİR BİLMEYEN İNSANLARA ARMGAN EDİYORUM MERAK ETMEYİN AŞK ACISI ÇEKENLER Bİ GÜN ONLAR BUNUN NE DEMEK OLDUGUNU ANLIYACAKLAR AMA O ZAMAN ÇOK GEÇ OLACAK ÇÜNKÜ SİZİ KAYBEDECEKLER Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Senin için erken değilmi .?

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 20:00 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
arkandayım özlemmm devam ettt susmaa sen yazar ol bak bn de olucam ztn ii anlatmışın ne demk istediini tam kelimeler yerinde yani bnm demek istediim anlatımın çok ii bazıları lafı ağzında dolaştırır durur da şimdi ne alaka diceksiniz öle işte herşeyin bi nedeni vardır gerçi ya Razz Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy Razz

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 22:17 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Görevli Görevli
hepsi05 demiş ki:
arkandayım özlemmm devam ettt susmaa sen yazar ol bak bn de olucam ztn ii anlatmışın ne demk istediini tam kelimeler yerinde yani bnm demek istediim anlatımın çok ii bazıları lafı ağzında dolaştırır durur da şimdi ne alaka diceksiniz öle işte herşeyin bi nedeni vardır gerçi ya Razz Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy Razz

Bu sadece benim görüşüm ufaklık sen yanlış anlamışın.

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ocak 2, 2007 23:44 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bu şarkı benim dilime takıldı içimden hep uzat elini aşka uzan diye geçiriyorum

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 3, 2007 01:06 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
YENİ YENİ BİRİNDEN HOŞLANMYA BAŞLAYAN KİŞİLER İÇİN İDEAL Wink Very Happy

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ocak 8, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
artık bu şarkı benim EN SEVDİĞİM şarkı oldu hep dinliorum

CeMrEkEmErMaNiA
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
niyekine Very Happy Wink Very Happy Idea Razz Very Happy

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ocak 14, 2007 12:55 - Mesaj konusu: Cevap: Uzat Elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bilmem.çok hoşuma gitmeye başladı Very Happy Very Happy Smile Smile Laughing Laughing Wink Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi