Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Uğur - İlker Kurt

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 13, 2007 09:33 - Mesaj konusu: Uğur - İlker Kurt
Site Admin Site Admin
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Uğur, Akademinin karşısında bulunan cafenin işletmecisidir. Uğur, oldukça yakışıklıdır ve bunun farkındadır. Tüm öğrencilere karşı ama özellikle Korkut ve bizim kızlara karşı daha bir koruyucu, göz kulak olan abi tavrırları vardır. Uğur daima onları korur kollar gerekli konularda akıl verir. Uğur, yakışıklılığının farkında olmasına rağmen asla öğrencilere karşı kullanmaz. Ancak Banu hoca ile aralarında bir yakınlaşma yaşanması olasıdır.

En son adventureman tarafından Çarşamba, Haziran 13, 2007 20:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

buseerenbuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 13, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
Hımm...Ben hiç böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum Question Rolling Eyes .Ama bence yazdıkları gibi fazla yakışıklı değil... Confused Wink

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 14, 2007 14:46 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Görevli Görevli
buseerenbuse demiş ki:
Hımm...Ben hiç böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum Question Rolling Eyes .Ama bence yazdıkları gibi fazla yakışıklı değil... Confused Wink

aynen bencede

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 15, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar ilerki bölümlerden oynayacakmış Wink

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 15, 2007 14:01 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
ayca93gulcin demiş ki:
buseerenbuse demiş ki:

aynen bencede

bence de hatta hiç değil Rolling Eyes Exclamation

cnmyaseminim66
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 23, 2007 12:45 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
buseerenbuse demiş ki:

Valla ben de Bilmiyordum Buse yeni duyuyorum

tugay1991
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 29, 2007 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Valla hiç görmedim yada ben farketmemişimdir

LiNCoLN10
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Üye Üye
Hiç görmedim Rolling Eyes

yaseeemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 30, 2007 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Yeni Üye Yeni Üye
bende böyle birini görmedim temponun dediğide doğrudur ilerki bölümlerde oynayabilr ayrıca dedikleri kadar yakışıklı değil

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 8, 2007 15:57 - Mesaj konusu: k
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
buseerenbuse demiş ki:
bencede

TugceCemrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 9, 2007 21:03 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Yeni Üye Yeni Üye
Çok yakışıklı değil ama bizimkileri korumasına sevindim Rolling Eyes .

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 10, 2007 09:47 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende kızları korumasına sevindim

berilsu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 17, 2007 21:04 - Mesaj konusu: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende görmedim daha ama hiç yakışıklı değil bence belkide resimde öyle çıkmıştır belli mi olur?

dangergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 19, 2007 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
acaba ne zaman oynamaya başlıyacak ben hala göremedim dizide Rolling Eyes

simarikseyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 27, 2007 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Yeni Üye Yeni Üye
denilen kadar yakışıklı değil.... zaten filmdede bir türlü kendilerini göremedik yav Very Happy Laughing Razz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi