Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Uğur - İlker Kurt

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Görevli Görevli
bence bu adam hani kızların sürekli buzlu çay içtikleri bir yer varya işte orada çalışan kişi Confused

erenceren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Üye Üye
dangergirl demiş ki:
ayca93gulcin demiş ki:
buseerenbuse demiş ki:
Hımm...Ben hiç böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum Question Rolling Eyes .Ama bence yazdıkları gibi fazla yakışıklı değil... Confused Wink

aynen bencede

bence de hatta hiç değil Rolling Eyes Exclamation
bence hiç hiç değil sizce Rolling Eyes

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Misafir
cemrekoliqelif hangi bölümde gördün bizde bir bakalım

---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazılım.

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 27, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Üye Üye
buseerenbuse demiş ki:
Hımm...Ben hiç böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum Question Rolling Eyes .Ama bence yazdıkları gibi fazla yakışıklı değil... Confused Wink
katılıyorum...

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben bu adamı 2. bölümde görmüştüm hani partide barış ereni dansa davet ediyor ya o sırada bu şahıs müziği değiştiriyor bir de ilk başlarda arzu sürekli uğur çok yakışıklı diyordu ikinci bölüme isterseniz internetden bir daha bakın müziği değiştiren bu şahısdı.

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 28, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Misafir
hepsicemre3 demiş ki:
ben bu adamı 2. bölümde görmüştüm hani partide barış ereni dansa davet ediyor ya o sırada bu şahıs müziği değiştiriyor bir de ilk başlarda arzu sürekli uğur çok yakışıklı diyordu ikinci bölüme isterseniz internetden bir daha bakın müziği değiştiren bu şahısdı.

Sağol ya evet doğru oydu

PiNkBLiSs
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 02:07 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Yeni Üye Yeni Üye
ileride katılabilir ama banu hocaya yakışır bi tip değil

vega2
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
MaNZaRa demiş ki:
hepsicemre3 demiş ki:

Sağol ya evet doğru oydu

bence de doğru

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 2, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır...Oradaki o adam değil..Başka bir çocuk.İlker Kurt bu kadar genç değil Very Happy

mmetlemm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 01:40 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Yeni Üye Yeni Üye
cimcimedilan demiş ki:
Hayır...Oradaki o adam değil..Başka bir çocuk.İlker Kurt bu kadar genç değil Very Happy

cimcimedilan a katılıyorum.Bu adam orda şarkıyı değiştiren gibi genç değil.

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok benziyor ama

tilbe95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben galiba 2. bölümde görmüştüm.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
ne yakışıklısı ya Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Görevli Görevli
Ben bu şahsı 17 bölüm oldu görmedim acaba daha da sonralardan mı çıkçak bu da dizinin uzun süreceğini gösterir. Surprised

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 10:27 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Üye Üye
gerçekten bu oyuncu yoktu hemde banu hoca gittiki aralarında nasıl bir ilişki olabilir acaba banu hoca gelicek mi

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi