| Yazar |
Mesaj |
| < |
| ayca93gulcin |
Tarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 14:08 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Görevli

|
bence bu adam hani kızların sürekli buzlu çay içtikleri bir yer varya işte orada çalışan kişi  |
|
|
|
|
| erenceren |
Tarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Üye

|
dangergirl demiş ki:
bence de hatta hiç değil  bence hiç hiç değil sizce  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 15:08 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
|
Misafir
|
|
|
|
| ERENCIKIZ |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 27, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben bu adamı 2. bölümde görmüştüm hani partide barış ereni dansa davet ediyor ya o sırada bu şahıs müziği değiştiriyor bir de ilk başlarda arzu sürekli uğur çok yakışıklı diyordu ikinci bölüme isterseniz internetden bir daha bakın müziği değiştiren bu şahısdı. |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Salı, Ağustos 28, 2007 23:36 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
|
Misafir
|
hepsicemre3 demiş ki: ben bu adamı 2. bölümde görmüştüm hani partide barış ereni dansa davet ediyor ya o sırada bu şahıs müziği değiştiriyor bir de ilk başlarda arzu sürekli uğur çok yakışıklı diyordu ikinci bölüme isterseniz internetden bir daha bakın müziği değiştiren bu şahısdı.
Sağol ya evet doğru oydu |
|
|
|
|
| PiNkBLiSs |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 29, 2007 02:07 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Yeni Üye

|
| ileride katılabilir ama banu hocaya yakışır bi tip değil |
|
|
|
|
| vega2 |
Tarih: Pazar, Eylül 2, 2007 21:43 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Kıdemli Üye

|
MaNZaRa demiş ki: hepsicemre3 demiş ki: ben bu adamı 2. bölümde görmüştüm hani partide barış ereni dansa davet ediyor ya o sırada bu şahıs müziği değiştiriyor bir de ilk başlarda arzu sürekli uğur çok yakışıklı diyordu ikinci bölüme isterseniz internetden bir daha bakın müziği değiştiren bu şahısdı.
Sağol ya evet doğru oydu
bence de doğru |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazar, Eylül 2, 2007 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hayır...Oradaki o adam değil..Başka bir çocuk.İlker Kurt bu kadar genç değil  |
|
|
|
|
| mmetlemm |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 01:40 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Yeni Üye

|
cimcimedilan demiş ki: Hayır...Oradaki o adam değil..Başka bir çocuk.İlker Kurt bu kadar genç değil 
cimcimedilan a katılıyorum.Bu adam orda şarkıyı değiştiren gibi genç değil. |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Pazartesi, Eylül 3, 2007 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| tilbe95 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben galiba 2. bölümde görmüştüm. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Takımdan

|
ne yakışıklısı ya  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Eylül 19, 2007 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Görevli

|
Ben bu şahsı 17 bölüm oldu görmedim acaba daha da sonralardan mı çıkçak bu da dizinin uzun süreceğini gösterir.  |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Perşembe, Ekim 11, 2007 10:27 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt |
|
|
Üye

|
| gerçekten bu oyuncu yoktu hemde banu hoca gittiki aralarında nasıl bir ilişki olabilir acaba banu hoca gelicek mi |
|
|
|
|
|
|