Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Hepsi Bir Dizisi ~ Uğur - İlker Kurt

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 28, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Görevli Görevli
Evet daha oynamadı galiba...Hiç dikkatimi çekmedi yani benim... Rolling Eyes

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 12:02 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benimde Very Happy

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 12:38 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
kendisini bi türlü göremedim tabi Very Happy ama hiç de yakışıklı değilmiş Confused

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya dizi 11.bölümde ama adamı hala göremedik.Herhalde kendisi gizemli yakışıklı Razz Very Happy Ya bilgiler için sana teşekkür ederim.Ama ne adam yakışıklı,ne de dizide oynuyor.Bakalım...Daha önümüzde birkaç bölüm var... Wink Very Happy

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 29, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla ya adam ne böyle hiç göremdim daha

cemrekoliqelif
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 31, 2007 11:16 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Üye Üye
ayca93gulcin demiş ki:
buseerenbuse demiş ki:
Hımm...Ben hiç böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum Question Rolling Eyes .Ama bence yazdıkları gibi fazla yakışıklı değil... Confused Wink

aynen bencede

Aynı düşünüyorum.Pek de gözükmüyor bölümlerde.Çok nadir görüyorum. Confused

sarpbetul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 2, 2007 16:19 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Yeni Üye Yeni Üye
valla ne yalan söyliyim ben bu adamı dizide hiç göremedim ama görmek için internetten bida bakıcam umarım bulabilirim Wink Cool

VADAAAA
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 5, 2007 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya 11 bölümde oynadımı ben hiç rastlamadım Cool Cool Cool

laracemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 22:33 - Mesaj konusu: Uğur - İlker Kurt
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hiç görmedim ve bence yakışıklı değil. Confused

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 6, 2007 23:08 - Mesaj konusu: Re: Uğur - İlker Kurt
Takımdan Takımdan
laracemre demiş ki:

katılıyorum

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 17:20 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Üye Üye
cemrekoliqelif demiş ki:
ayca93gulcin demiş ki:
buseerenbuse demiş ki:
Hımm...Ben hiç böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum Question Rolling Eyes .Ama bence yazdıkları gibi fazla yakışıklı değil... Confused Wink

aynen bencede

Aynı düşünüyorum.Pek de gözükmüyor bölümlerde.Çok nadir görüyorum. Confused

çok nadir de olsa ne zaman gördün? ben hiç görmedim. Rolling Eyes

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 13, 2007 17:22 - Mesaj konusu: Re: Uğur - İlker Kurt
Üye Üye
naz09 demiş ki:
laracemre demiş ki:

katılıyorum

ikinize de aynen katılıyorum Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 20, 2007 00:42 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ileride ki bölümlerde oynar belki

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 22, 2007 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Misafir
Bu kim ya Question Question Question

bilecikli
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 23, 2007 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Uğur - İlker Kurt
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
harbiden adam sanki filmde ajan filem hiç gözükmyor isim var şahıs yok

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi