| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Eylül 14, 2007 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Takımdan

|
Haklısın mayko...
Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun arkadaşlar...  |
|
|
|
|
| erenkolik92 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 15, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Re: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Üye

|
berilsu demiş ki: herkesin ramazanı mübarek olsun daha nice ramazanlara...
Âmin arkadaşlar |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 15, 2007 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Takımdan

|
Ben yemek yemeyi hiç ama hiç sevmediğim(ama bünye istediği için yiyoruz ) için orucu çok seviyorum.Ve hepinizin ramazanı mübarek olsun  |
|
|
|
|
| BeyonceShakira |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 08:50 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
|
Misafir
|
Teşekkürler arkadaşlar.Sizlerinde ramazan ayı mübarek olsun  |
|
|
|
|
| balbay |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Üye

|
allah sofralarınızın bereketini evinizdeki edilen dualarınızı kabul etsin başınızdan nusibetleri atsın ve şeytan şerrinden korusun bu büyük günde HERKEZ ORUÇ TUTSUN
-Makut Balikowski- |
|
|
|
|
| MesutYasemin |
Tarih: Pazar, Eylül 16, 2007 22:49 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Üye

|
| amin teşekkürler arkadaşlar sizlerinde tutmuş oldunuğuz oruçlar kabul olsun |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Pazartesi, Eylül 17, 2007 15:23 - Mesaj konusu: herkese |
|
|
Kıdemli Üye

|
bütün herkesin ramazanını kutlarım vede büyüklerimizin elinden öperim  |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Salı, Eylül 18, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| oruç tutanlar allah kabul etsin |
En son hepsipetrix tarafından Perşembe, Eylül 20, 2007 19:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Salı, Eylül 18, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hayırlı Ramazanlar Hepsi Ailesi! |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, Eylül 20, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Takımdan

|
| Herkesin Ramazın'ı mübarek olsun tutuğu oruç ettiği dua kabul olsun |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Çarşamba, Eylül 26, 2007 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ben de buradan tüm müslümanların mübarek ramazan ayını kutluyorum.oruç tutanlarında kolay bir şekilde zorlanmadan oruç tutmalarını diliyorum. |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar google şimdiden ramazan bayramımızı kutluyor  |
|
|
|
|
| alice |
Tarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ramazan ayınız mübarek olsun arkadaşlar |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| biraz geç oldu ama herkesin ramazan ayı kutlu olsun |
|
|
|
|
| cemreVufuk |
Tarih: Perşembe, Eylül 27, 2007 22:06 - Mesaj konusu: Cevap: Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.. |
|
|
Üye

|
Amin.
Sağolun arkadaşlar.Sizinde mübarek olsun... |
|
|
|
|
|
|