Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ersin abi çok güzel yazmışsın sana katılıyorum
GrupHepsi'miz giderse kesin iyi bir sonuç alırız

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Takımdan Takımdan
Ersin Abi'ye sonuna kadar katılıyorum..
Giderlerse ülkemiz ikinci defa 1. olabilir.. Wink

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 11:03 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
giderlerse iyi olur ama gitmediklerine göre....

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 11:30 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ersin abiye katılıyorum Wink

hepsicikerem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 12:07 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Yeni Üye Yeni Üye
kesin birinci oluruz keşke götürselermiş

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Takımdan Takımdan
XSelynckX demiş ki:
TRT'nin Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye adına yarışması için “Hepsi grubu ve Gökhan Özen'e teklif götürmediği” bildirildi.

TRT'den yapılan yazılı açıklamada, TRT'nin, 18-19 Mayıs 2009 tarihlerinde Rusya'da düzenlenecek 54. Eurovision Şarkı Yarışması için sanatçı tespiti konusunda titiz çalışmalar yaptığı belirtildi. Geniş bir sanatçı listesinin oluşturulduğu, bu listeyi inceleyen uzmanların da çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, “Bugüne kadar 2009 Eurovision Şarkı Yarışması için hiçbir sanatçıya teklif götürmeyen TRT, Hepsi grubu ve Gökhan Özen'e herhangi bir teklif götürmemiştir” denildi.

K: Hürriyet Kelebek Eki

Yani teklif hiiç gitmemiş mi Crying or Very sad Sad Crying or Very sad

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Misafir
sanırım evet

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:49 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Üye Üye
Evet, Hepsi zaten söylemişti; Kalbimiz istese de, mantığımız istemeyecek demişlerdi.

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Evet, Hepsi zaten söylemişti; Kalbimiz istese de, mantığımız istemeyecek demişlerdi.

Evet!.. Very Happy Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 22:32 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Takımdan Takımdan
Ersin Abi kesinlikle katılıyorum! Very Happy
'HEPSİ'm de zaten teklif almadıklarını belirtmişti...
Acaba o hazırladıkları listede 'HEPSİ'miz var mı, teklif gidecek mi ve eğer giderse 'HEPSİ'miz ne diyecek Confused

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 22:40 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ersin Abi çok haklısın. Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ohh be sonunda bu iş açıklığa kavuştu.Aklım çok karışmıştı.

tubaa16
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 21:43 - Mesaj konusu: meleklerim
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
ya gerçekten çok haklısın ama cidden artık ağlıyacağım yemin ediyorum yeter ya bu konuyla ilgili bazı sitelerde tartışmalar oluyor. Bende onlardan birine katıldım hepsinin ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ve onları sevmemizin bir çok sebebi var ama bazıları bunu anlamıyor.. hepsiye bazı kendini bilmezler sürekli laf atıyor.. ben artık bunlara cevap yetiştirmekten bıktım çünkü cidden ağzı olan konuşuyor.....ya tamam bazen diyorum hepsiyi bilen biliyor takmaya gerek yok böyle insanları ama o lafları sanki banaymış gibi yediremiyorum kendime bunları ve bazılarına bir şeyleri ispatlamak istiyorum ama dedim ya ağzı olan konuşuyor......ve ne yapacağımı bilmiyorum. Crying or Very sad Crying or Very sad

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Üye Üye
teşekkür ederim

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 17, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: TRT Açıkladı; Hepsi Grubu ve Gökhan Özene teklif götürmedik!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önemli değil Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi