| Yazar |
Mesaj |
| < |
| mayko |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 10:23 - Mesaj konusu: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
| Nedir Teknik Servis? Arkadaşlar bu bölüme siz bilgisayarınızda çıkan sorunları arızaları (donanım yada yazılım hiç farketmez) yazacaksınız başta ben olmak üzere de forumda PC'den anlayan kim var kim yoksa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Buyrun... |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Görevli

|
| İlk soru benden.. RAM ve ekran kartını yükseltmek bilgisayarı hızlandır mı? Hızlandırır derseniz neyi ve neleri hızlandırır? |
En son devrem tarafından Salı, Eylül 2, 2008 15:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler mayko
gerçekten çok güzel oldu  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel bir başlık sorun olursa yazarım bende.  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
| Ekran kartı konusunda pek fikrim yok ama şunu diyebilirim, bilgisayarın çözünürlüğünü artırır.RAM geçici hafızadır.Yani bilgisayarın beynidir.Oyunlar vs. hafızasında tutan araçtır.Anlayacağın bilgisayar hızlanır. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
| Hangi browser'i kullanmam daha doğru olur ? |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
| Mozilla Firefox en hızlı tarayıcıdır.IE arayüz falan iyi ama performans düşüktür.Bende Mozilla Firefox kullanıyorum. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
Serdar internette sörf yaparken,oyun oynarken,mesaj onaylarken daha hızlı olur.  |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Kıdemli Üye

|
Tam bana göre bir başlık! Biraz garip olabilir ama benim k,e,ı,o,ü,d,k,c,ö ve ç harfleri kullanılamıyor.Ekran klavyesi kullanıyorum bu yüzden.Nasıl düzeltebilirim?Yardımcı olabilecek var mı?  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
| Türkçe karakterlerin dışındaki karakterleri kullanamıyorsan klavyen bozulmuştur. O zaman da klavyeni değiştirmen gerekir. Yurtdışında yaramadığına göre, karakterlerde sorun olmaz. Zaten yurtdışındakiler için mesaj yazarken Türkçe karakter bölümü var. |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
alt + sağ shifte bir bas düzelir belki  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
Benim monitörümde sorun var.Rengi soluk,sanki kırmızı renk yok,bazı arkadaşlarım renk tüpüyle ilgili olabilir diyorlar.Birde size sorayım dedim.  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: devrem demişki İlk soru benden.. RAM ve ekran kartını yükseltmek bilgisayarı hızlandır mı? Hızlandırır derseniz neyi ve neleri hızlandırır?
Ram bilgisyarı hızlandırır fakat ekran kartı bilgisayarın hızında hiç bir etki etmez ekran kartı sadece oyunlar ve grafiksel olarak çalışanlar içindir
tabi Bilgisayarın eski ise Ram'de çok bir fayda etmiyor yine eskisinden biraz daha hızlı olur  |
En son cemreandyakkin tarafından Çarşamba, Kasım 26, 2008 14:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Benim monitörümde sorun var.Rengi soluk,sanki kırmızı renk yok,bazı arkadaşlarım renk tüpüyle ilgili olabilir diyorlar.Birde size sorayım dedim.
Monitör LCD değil tüplü monitörse halk deyimiyle tüpü bitmek üzeredir değiştirmen gerekiyor. LCD monitörse monitörün renk ayarlarıyla ilgili bir sorun var demektir üzerinde ki tuşlardan düzeltebilirsin  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Eylül 2, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Alıntı:
devrem demişki İlk soru benden.. RAM ve ekran kartını yükseltmek bilgisayarı hızlandır mı? Hızlandırır derseniz neyi ve neleri hızlandırır?
Alıntı: Ram bilgisyarı hızlandırır fakat ekran kartı bilgisayarın hızında hiç bir etki etmez ekran kartı sadce oyunlar ve grafiksel olarak çalışanlar içindir
tabi Bilgisayarın eski ise Ram'de çok bir fayda etmiyor yine eskisinden biraz daha hızlı olur
Buna ek olarak bazen yeni bir ekran kartı da saçmalayabiliyor. Driver'larını sürekli güncel tutman gerekli  |
|
|
|
|
|
|