Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Teknik Servis

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 10:23 - Mesaj konusu: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Nedir Teknik Servis? Arkadaşlar bu bölüme siz bilgisayarınızda çıkan sorunları arızaları (donanım yada yazılım hiç farketmez) yazacaksınız başta ben olmak üzere de forumda PC'den anlayan kim var kim yoksa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Buyrun...

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Görevli Görevli
İlk soru benden.. RAM ve ekran kartını yükseltmek bilgisayarı hızlandır mı? Hızlandırır derseniz neyi ve neleri hızlandırır?

En son devrem tarafından Salı, Eylül 2, 2008 15:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler mayko Wink
gerçekten çok güzel oldu Wink

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:45 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bir başlık sorun olursa yazarım bende. Smile

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Ekran kartı konusunda pek fikrim yok ama şunu diyebilirim, bilgisayarın çözünürlüğünü artırır.RAM geçici hafızadır.Yani bilgisayarın beynidir.Oyunlar vs. hafızasında tutan araçtır.Anlayacağın bilgisayar hızlanır.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Hangi browser'i kullanmam daha doğru olur ?

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 15:04 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Mozilla Firefox en hızlı tarayıcıdır.IE arayüz falan iyi ama performans düşüktür.Bende Mozilla Firefox kullanıyorum.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 15:18 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Serdar internette sörf yaparken,oyun oynarken,mesaj onaylarken daha hızlı olur. Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tam bana göre bir başlık! Laughing Biraz garip olabilir ama benim k,e,ı,o,ü,d,k,c,ö ve ç harfleri kullanılamıyor.Ekran klavyesi kullanıyorum bu yüzden.Nasıl düzeltebilirim?Yardımcı olabilecek var mı? Rolling Eyes Rolling Eyes Crying or Very sad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Türkçe karakterlerin dışındaki karakterleri kullanamıyorsan klavyen bozulmuştur. O zaman da klavyeni değiştirmen gerekir. Yurtdışında yaramadığına göre, karakterlerde sorun olmaz. Zaten yurtdışındakiler için mesaj yazarken Türkçe karakter bölümü var.

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 18:08 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
alt + sağ shifte bir bas düzelir belki Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Benim monitörümde sorun var.Rengi soluk,sanki kırmızı renk yok,bazı arkadaşlarım renk tüpüyle ilgili olabilir diyorlar.Birde size sorayım dedim. Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
devrem demişki İlk soru benden.. RAM ve ekran kartını yükseltmek bilgisayarı hızlandır mı? Hızlandırır derseniz neyi ve neleri hızlandırır?

Ram bilgisyarı hızlandırır fakat ekran kartı bilgisayarın hızında hiç bir etki etmez ekran kartı sadece oyunlar ve grafiksel olarak çalışanlar içindir
tabi Bilgisayarın eski ise Ram'de çok bir fayda etmiyor yine eskisinden biraz daha hızlı olur Wink

En son cemreandyakkin tarafından Çarşamba, Kasım 26, 2008 14:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Benim monitörümde sorun var.Rengi soluk,sanki kırmızı renk yok,bazı arkadaşlarım renk tüpüyle ilgili olabilir diyorlar.Birde size sorayım dedim.

Monitör LCD değil tüplü monitörse halk deyimiyle tüpü bitmek üzeredir değiştirmen gerekiyor. LCD monitörse monitörün renk ayarlarıyla ilgili bir sorun var demektir üzerinde ki tuşlardan düzeltebilirsin Wink

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Teknik Servis
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Alıntı:
devrem demişki İlk soru benden.. RAM ve ekran kartını yükseltmek bilgisayarı hızlandır mı? Hızlandırır derseniz neyi ve neleri hızlandırır?

Alıntı:
Ram bilgisyarı hızlandırır fakat ekran kartı bilgisayarın hızında hiç bir etki etmez ekran kartı sadce oyunlar ve grafiksel olarak çalışanlar içindir
tabi Bilgisayarın eski ise Ram'de çok bir fayda etmiyor yine eskisinden biraz daha hızlı olur

Buna ek olarak bazen yeni bir ekran kartı da saçmalayabiliyor. Driver'larını sürekli güncel tutman gerekli Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi