| Yazar |
Mesaj |
< Yasemin ~ Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
| CHN01 |
Tarih: Cumartesi, Ekim 27, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
| milyonlarca kelime tarif etmez ki tek kelimeyle hiç tarif edemem... |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Pazar, Ekim 28, 2007 23:38 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| buldum,buldum.mükemmel insan o. |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Pazartesi, Ekim 29, 2007 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
Hani uyanırsınızda off şimdi okul var dersiniz canınız kalkmak istemez ama saate baktığınızda daha 2 saat olduğunu görürsünüz içinizde bir sevinç olıur bir huzur dolar sıcak yatağa dönersiniz ya işte Yasemin'in ne zaman doğal bir halini görsem hep bu duyguyu yaşıyorum. Aradan 2 saat geçer ve artık uyanmanız gerekmektedir. Dünden kalan ödevlerinizi de yapmamışsınızdır. Devamsızlıkta 19 gündür kalkar oflaya poflaya giyinmeye başlarsınız belki arkadaşlarınız şu anda uyuyor ama siz okul yolundasınız o anda içinize bir sıkıntı düşer ya. İşte ne zaman Yasemin'i sahnede dans ederken görsem yada tv'de zap yaparken rast gelsem işte o zamanda aynen bu duygu çöküyor içime. Belki arkadaşları şimdi onun yanında ama ben ona o kadar uzağım ki.
Ya ne bileyim dünyada en sevdiğim iki şey arasında örneklendirme yapayım dedim. Uyku ve YASEMİN. Saçmaladıysam sürç-i lisan ettiysem affola. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 00:40 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| CHN01 |
Tarih: Çarşamba, Ekim 31, 2007 07:27 - Mesaj konusu: anlatmak... |
|
|
Üye

|
| tek kelime ile zor, tabi tek kelimeyle anlatmak... |
|
|
|
|
| YoshyHastasi01 |
Tarih: Perşembe, Kasım 1, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
Dünyanin 7 harikalarindan 1.Yasemin  |
|
|
|
|
| sedandyoshym |
Tarih: Salı, Kasım 6, 2007 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
| süper,yetenekli,muhteşem,çok güzel,sempatik,çok neşeli,Harikasın yaseminimm!!! |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
| harika mükemmell süper prenses |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
aynen neslimm  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
Yasemin  |
|
|
|
|
| sametysmn |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cuma, Kasım 9, 2007 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
| hayatımın anlamı 4 kişiden sadece biri....kelimelere sığmayacak kadar muhteşem |
|
|
|
|
| elifyoshy |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Yasemin'i İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
sempatik güzel...  |
|
|
|
|
| yesilbahar |
Tarih: Cuma, Kasım 23, 2007 23:13 - Mesaj konusu: anlatılmaz ki |
|