Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:43 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelime ile ifade edin
Üye Üye
bebegimsin sana bayılıyorum muhteşemmmmsssssiiiiiiiiiiiiiinnnnn Laughing Laughing Laughing

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:44 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelmiyele ifade edin
Üye Üye
seni anlatmaya satırlar yetmez canım yaaaaaa Razz Laughing

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:45 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelime ile ifade edin
Üye Üye
sana bayılıyorum seni herkesten çok ben seviyorum

ozlem1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:46 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelimeyl ifade edin
Üye Üye
bu sayfayı sana olan hayranlıgımdan dolduruyorum bu fan sitesini inş okuyosundur duy sesim, cemreeee Razz

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 19, 2006 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Takımdan Takımdan
Allah Allah döktürmüşsün özlemcim bizede kalsın yer Wink Wink Wink

raziel2004
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 19, 2006 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hehehe evt bencede abartmış biraz eminim senin yazılarını okumuştur özlem Smile

sheva7
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 21, 2006 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
Arrow ablam... Exclamation ...

cemrebnmdir
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 24, 2006 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Misafir
SİZ NE YAPARDINIZ CEMRE'M UÇUP GİTSEYDİ BU DİYARDANNN Sad Sad Sad

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Takımdan Takımdan
abartmışsın biraz ölmek falan Allah korusun ya Wink Wink Wink

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Razz Razz Razz Twisted Evil Razz meleğim o bnm tatlı cadım kimse onu bnm sevdiim kadar sevemezzz cadımm Razz Razz Razz Twisted Evil Razz

hepsi05
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
raye cemrebnmdir var ya onun şifreyi unuttum bn bi daa da açamadım hepsi05 i aldım cemrebnmdir benim yani bi de cvp veriim bn çok korkarım ölümdenn cnmın içi cemremm sen ölürsen bn yaşayamam hayat kaynağım meleğimmm Rolling Eyes Crying or Very sad

matt
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
ben cemre için hep ağlayıp dururdum ve benim için bazı resimler gönderilirdi..
sen benim canım, aşkım ve herşeyimsin..

matt
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar ben bu resim koyacağım..
umarım beğenirsiniz..
Very Happy Cool :P

Yönetici Notu : Resim Galerisi Mevcut Elinizdeki Resimleri Oraya Yükleyebilir Bizlerle Paylaşabilirsiniz Ancak Şuanda Hosting Firmasından Kaynaklanan Geçici Bir Sorun Var Resim Yüklemede Bir Kaç Gün İçinde Bu Sorun Giderilecektir Arkadaşlar Bilgilerinize ...

cemreablamm
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
MELEK.. Rolling Eyes

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Üye Üye
harika

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 24 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 22, 23, 24  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi