| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
| ozlem1993 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:43 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelime ile ifade edin |
|
|
Üye

|
bebegimsin sana bayılıyorum muhteşemmmmsssssiiiiiiiiiiiiiinnnnn  |
|
|
|
|
| ozlem1993 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:44 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelmiyele ifade edin |
|
|
Üye

|
seni anlatmaya satırlar yetmez canım yaaaaaa  |
|
|
|
|
| ozlem1993 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:45 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelime ile ifade edin |
|
|
Üye

|
| sana bayılıyorum seni herkesten çok ben seviyorum |
|
|
|
|
| ozlem1993 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 18, 2006 23:46 - Mesaj konusu: cemreyi tek kelimeyl ifade edin |
|
|
Üye

|
bu sayfayı sana olan hayranlıgımdan dolduruyorum bu fan sitesini inş okuyosundur duy sesim, cemreeee  |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Salı, Aralık 19, 2006 19:29 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
Allah Allah döktürmüşsün özlemcim bizede kalsın yer  |
|
|
|
|
| raziel2004 |
Tarih: Salı, Aralık 19, 2006 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
hehehe evt bencede abartmış biraz eminim senin yazılarını okumuştur özlem  |
|
|
|
|
| sheva7 |
Tarih: Perşembe, Aralık 21, 2006 17:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
ablam... ... |
|
|
|
|
| cemrebnmdir |
Tarih: Pazar, Aralık 24, 2006 20:21 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
|
Misafir
|
SİZ NE YAPARDINIZ CEMRE'M UÇUP GİTSEYDİ BU DİYARDANNN  |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 11:11 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
abartmışsın biraz ölmek falan Allah korusun ya  |
|
|
|
|
| hepsi05 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
meleğim o bnm tatlı cadım kimse onu bnm sevdiim kadar sevemezzz cadımm  |
|
|
|
|
| hepsi05 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 14:37 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
raye cemrebnmdir var ya onun şifreyi unuttum bn bi daa da açamadım hepsi05 i aldım cemrebnmdir benim yani bi de cvp veriim bn çok korkarım ölümdenn cnmın içi cemremm sen ölürsen bn yaşayamam hayat kaynağım meleğimmm  |
|
|
|
|
| matt |
Tarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
ben cemre için hep ağlayıp dururdum ve benim için bazı resimler gönderilirdi..
sen benim canım, aşkım ve herşeyimsin.. |
|
|
|
|
| matt |
Tarih: Çarşamba, Aralık 27, 2006 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
arkadaşlar ben bu resim koyacağım..
umarım beğenirsiniz..
:P
Yönetici Notu : Resim Galerisi Mevcut Elinizdeki Resimleri Oraya Yükleyebilir Bizlerle Paylaşabilirsiniz Ancak Şuanda Hosting Firmasından Kaynaklanan Geçici Bir Sorun Var Resim Yüklemede Bir Kaç Gün İçinde Bu Sorun Giderilecektir Arkadaşlar Bilgilerinize ... |
|
|
|
|
| cemreablamm |
Tarih: Perşembe, Aralık 28, 2006 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
MELEK..  |
|
|
|
|
| geyc |
Tarih: Çarşamba, Ocak 10, 2007 21:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
|
|