| Yazar |
Mesaj |
< Cemre ~ Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
| varenda |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| duygu1hepsi |
Tarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
bencede bambaşka biri  |
|
|
|
|
| LiLyuM |
Tarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
anlamım  |
|
|
|
|
| gamzenur13 |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| Thecentaur |
Tarih: Salı, Mart 11, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
Of off yok tek kelime ama en güzeli Mükemmel diyip geçebilirim  |
|
|
|
|
| cemremiy |
Tarih: Cuma, Mart 28, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
tarif edilemez eşi benzeri yok ama
...mükemmel... |
|
|
|
|
| busrahepsidelis |
Tarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| TwoBaHeps1 |
Tarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bakın benim birkaç tespitim var o yüzden tek kelime olmayacak.Siz arasından seçin işte Sempatik,doğal ya da mükemmelliyetçi doğru mu yazdım seçebildiniz mi? ''mükemmel'' demiyorum; çünkü hiçbir insan mükemmel olamaz veya o mükemmel olsa bile sanki kardeşiniz de biliyosunuz bütüüün huylarını davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşuna dememişler belki de kardeşi olunca falan anlarsınız nasıl bir insan olduğunu... tabii kardeşi de olamayacağınıza göre  |
|
|
|
|
| cemrekolkmelsa |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
Hayatım  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Takımdan

|
lokumum  |
|
|
|
|
| bloomesma |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Yeni Üye

|
| Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? ben o tek kelimeyi bulamıyorum varmıdır Cemre kelimelerle ifade edilemeyecek kadar harika biri aynı fikirdeyim |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Her şeyi ile özel, güzel ve TEK |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| nilveben |
Tarih: Salı, Nisan 22, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hem herşeyde olup hemde hiçbirşey olmayan gibi
hem onu düşünmekle geçiyor günüm hemde aslında onunla tanışmadım bile |
|
|
|
|
| CeMrEeEeEm |
Tarih: Cuma, Nisan 25, 2008 12:56 - Mesaj konusu: cemre |