Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Cemre ~ Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?

varenda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
doğal:)

duygu1hepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 1, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede bambaşka biri Smile

LiLyuM
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 5, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Üye Üye
anlamım Laughing

gamzenur13
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 12:08 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
titiz

Thecentaur
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 11, 2008 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Üye Üye
Of off yok tek kelime ama en güzeli Mükemmel diyip geçebilirim Laughing

cemremiy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Mart 28, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
tarif edilemez eşi benzeri yok ama
...mükemmel...

busrahepsidelis
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 29, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
o benim "kalbim"....

TwoBaHeps1
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Nisan 7, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bakın benim birkaç tespitim var o yüzden tek kelime olmayacak.Siz arasından seçin işte Razz Sempatik,doğal ya da mükemmelliyetçi Very Happy doğru mu yazdım Smile Cool seçebildiniz mi? ''mükemmel'' demiyorum; çünkü hiçbir insan mükemmel olamaz veya o mükemmel olsa bile sanki kardeşiniz de biliyosunuz bütüüün huylarını davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşuna dememişler belki de kardeşi olunca falan anlarsınız nasıl bir insan olduğunu... tabii kardeşi de olamayacağınıza göre Razz Laughing

cemrekolkmelsa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 00:12 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Üye Üye
Hayatım Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Takımdan Takımdan
lokumum Mr. Green

bloomesma
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Yeni Üye Yeni Üye
Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ? ben o tek kelimeyi bulamıyorum varmıdır Cemre kelimelerle ifade edilemeyecek kadar harika biri aynı fikirdeyim

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Her şeyi ile özel, güzel ve TEK

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 22, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Üye Üye
süper

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 22, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Tek Kelime İle Cemre'yi İfade Edin ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hem herşeyde olup hemde hiçbirşey olmayan gibi
hem onu düşünmekle geçiyor günüm hemde aslında onunla tanışmadım bile

CeMrEeEeEm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 25, 2008 12:56 - Mesaj konusu: cemre
Yeni Üye Yeni Üye
cemreyi anlatmaya kelimeler yetmezzzzzz!!!!!!!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
20. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi