Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Görevli Görevli
evet arkadaşlar burada da tavsiye edeceğiniz ya da çok beğendiğiniz filmleri yazacaksınız...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Görevli Görevli
ya arkadaşlar sağolun ya cevaplarınız için hiç film izlemediniz mi sizz Question Exclamation Sad tamam sağolun yani Sad Sad Sad Sad

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
Üzülme HepsiSweet arkadaşım.. Very Happy ..
Dabbe(datbbe)hepinize öneririm Very Happy

elma
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
babam ve oğlum Crying or Very sad

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Mart 27, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Görevli Görevli
ya gerçekten çok sağolun valla arkadaşlar ya bir an kafayı yiyecektim cevap gelmiyor diye Very Happy teşşekkürler gerçekten

cataron
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 08:39 - Mesaj konusu: Sineme
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar bence Hayalat Sürücü (nickolas gace - eva mendes) macera ve serüvenler kaçırmayın Very Happy

Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
HEPSISWEET demiş ki:
ya gerçekten çok sağolun valla arkadaşlar ya bir an kafayı yiyecektim cevap gelmiyor diye Very Happy teşşekkürler gerçekten

Rica Ederiz HepsiSweet.Sınav da çok güzel bir film Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Re: Sineme
Görevli Görevli
cataron demiş ki:
Arkadaşlar bence Hayalat Sürücü (nickolas gace - eva mendes) macera ve serüvenler kaçırmayın Very Happy

aa o film bizim buraya daha yeni geldi o zaman bir gidip izleyeyim Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Görevli Görevli
hımmm evet sınavı ben izlemedim ama fragmanlardan ve duyduklarım doğrultusunda güzel bir film olduğu anlaşılyor

erenkolik2
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
jim cary ( jim keri) nin tüm filmleri çok komik Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 23:02 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Açıkcası ben Hayalet Sürücü'yü sevmedim.Ama Neşeli Ayaklar iyi.Bir animasyon olmasına rağmen iyiydi.
Wink Cool

ayca93gulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 4, 2007 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Görevli Görevli
HEPSISWEET demiş ki:
hımmm evet sınavı ben izlemedim ama fragmanlardan ve duyduklarım doğrultusunda güzel bir film olduğu anlaşılyor

harika bir film

hepsi14
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
En başta kesinlikle Kanlı Elmas filmini öneriyorum.
Babam ve Oğlum da çok hüzünlü ve harika bir film.
Sınav filmi de çok güzel.
Macera sevenler için de Poseidon'dan Kaçış'ı öneririm.

maximilian
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Gülçin
Takımdan Takımdan
Kimin icin calısıyorsunuz Question
Kimin icin olacak kendimiz icin Exclamation

Evet sınav harika bir yapım.

raye
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 6, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
300 spartalı ben pazartesi izledimde muhteşem bi filmdi...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 28 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 26, 27, 28  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi