| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2007 17:34 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Görevli

|
| evet arkadaşlar burada da tavsiye edeceğiniz ya da çok beğendiğiniz filmleri yazacaksınız... |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Görevli

|
ya arkadaşlar sağolun ya cevaplarınız için hiç film izlemediniz mi sizz tamam sağolun yani  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
Üzülme HepsiSweet arkadaşım.. ..
Dabbe(datbbe)hepinize öneririm  |
|
|
|
|
| elma |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
babam ve oğlum  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Salı, Mart 27, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Görevli

|
ya gerçekten çok sağolun valla arkadaşlar ya bir an kafayı yiyecektim cevap gelmiyor diye teşşekkürler gerçekten |
|
|
|
|
| cataron |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 08:39 - Mesaj konusu: Sineme |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar bence Hayalat Sürücü (nickolas gace - eva mendes) macera ve serüvenler kaçırmayın  |
|
|
|
|
| Tempo |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
HEPSISWEET demiş ki: ya gerçekten çok sağolun valla arkadaşlar ya bir an kafayı yiyecektim cevap gelmiyor diye  teşşekkürler gerçekten
Rica Ederiz HepsiSweet.Sınav da çok güzel bir film  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:38 - Mesaj konusu: Re: Sineme |
|
|
Görevli

|
cataron demiş ki: Arkadaşlar bence Hayalat Sürücü (nickolas gace - eva mendes) macera ve serüvenler kaçırmayın 
aa o film bizim buraya daha yeni geldi o zaman bir gidip izleyeyim  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 17:39 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Görevli

|
| hımmm evet sınavı ben izlemedim ama fragmanlardan ve duyduklarım doğrultusunda güzel bir film olduğu anlaşılyor |
|
|
|
|
| erenkolik2 |
Tarih: Çarşamba, Mart 28, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
jim cary ( jim keri) nin tüm filmleri çok komik  |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, Mart 31, 2007 23:02 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Açıkcası ben Hayalet Sürücü'yü sevmedim.Ama Neşeli Ayaklar iyi.Bir animasyon olmasına rağmen iyiydi.
 |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, Nisan 4, 2007 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Görevli

|
HEPSISWEET demiş ki: hımmm evet sınavı ben izlemedim ama fragmanlardan ve duyduklarım doğrultusunda güzel bir film olduğu anlaşılyor
harika bir film |
|
|
|
|
| hepsi14 |
Tarih: Cuma, Nisan 6, 2007 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
En başta kesinlikle Kanlı Elmas filmini öneriyorum.
Babam ve Oğlum da çok hüzünlü ve harika bir film.
Sınav filmi de çok güzel.
Macera sevenler için de Poseidon'dan Kaçış'ı öneririm. |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cuma, Nisan 6, 2007 15:05 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Kimin icin calısıyorsunuz
Kimin icin olacak kendimiz icin
Evet sınav harika bir yapım. |
|
|
|
|
| raye |
Tarih: Cuma, Nisan 6, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
| 300 spartalı ben pazartesi izledimde muhteşem bi filmdi... |
|
|
|
|
|
|