Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?

SSHEE
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Yeni Üye Yeni Üye
kayıp çocukların cenneti ve high school musical 3
tavsiye ediyorum

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aşk tutulması

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
HSM 3 Wink

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 14, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hıng school musical 3 tavsiye ediyorum...

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 16, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
kayıp çocukların cenneti ve high school musical 3
tavsiye ediyorum

da kayıp çocukların cenneti başladımı ki ;???ayrıca hsm 3 nasıl sizce?(daha erzuruma gelmedi de...)

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 17, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
Aşk Tutulması... Gitmezseniz hata edersiniz. Very Happy Wink

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 30, 2008 11:09 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
High School Musical 3 Smile
Kesinlikle gitmelisiniz arkadaşlar Smile

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 30, 2008 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya aşk Tutulması bizim buradan kaldırılmış!! Shocked
Onun dışında Muro,Arog ve Osmanlı Cumhuriyeti!!
Süper filmler..Osmanlı Cumhuriyeti'ne dün gidecektim ama geç kaldım Laughing
Diğerleri de 5 Aralık'ta vizyona girecek. Wink

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 3, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
HIGH SCHOOL MUSICAL 3
gerçekten gitmelisiniz.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 3, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
KESİNLİKLE İZLENMESİ GEREKEN BİR FİLM
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Hikaye; Geleceğin İngiltere'sinde (2020) geçmektedir. Diktatör bir rejime bireysel bir başkaldırının nasıl toplumsal hale geldiğini gösterir.

Film boyunca V maskesini sadece bir kez, ağlamak için çıkarır, bu sahnede de yüzü değil maske görünmüştür. Bu sahnede sürekli gülümseyen maske altında acı çeken ve ağlayan devrimci ve aşık karakter yattığı ironisi çok güzel vurgulanmıştır. Filmde V'nin yüzü hiç görülmez.

Bir İngiliz-Alman ortak yapımı olan “V for Vendetta”yı görmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Sistemi daha farklı bir açıdan sorgulayacak ve özgürlük kavramını her hücrenizde bir kez daha sonuna dek hissedeceksiniz.

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 4, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
High School Musical 3: Senior Year Filminin Konusu

Walt Disney’in “High School Musical” efsanesi, Amerika’nın en favori lise öğrencilerinin (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman) okulda mezuniyet yılına ulaştığı “High School Musical 3: Senior Year” ile büyük ekranlara taşınıyor.

Serinin yeni bölümünde lise son sınıf öğrencisi olan Troy (Zac Efron) ile Gabriella’nın (Vanessa Hudgens) her ikisi de üniversite hayalleri kurmaktadır. Ancak üniversiteyi farklı kentlerde okuyacakları için birbirlerinden uzak düşecek olmaları aşklarının geleceği üzerinde soru işaretleri bırakmıştır. (Vanessa Hudgens), üniversiteyi farklı yerlerde okuyacakları için birbirlerinden ayrılacak olmaları gerçeği ile yüzyüze kalırlar. Geri kalan kadroyu Wildcats dans grubunun tamamladığı filmde, kendi deneyimlerini, gelecek umutları ve endişelerini yansıtan seçkin bir müzikal sahneye koyarlar.

Etro
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 5, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Üye Üye
Ben de bu filme gideceğim,öncekiler güzel olmuştu, 3-de süpermiş Very Happy

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 5, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Üye Üye
çok isterim gitmeyi

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 18, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya erzurum'a gelmeyecek yaa Sad offf
BU arada AROG süper bir film...şahsen ben çok beğendim Very Happy

Etro
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 19, 2008 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Üye Üye
Twilight filmi -- Turkiyeye hala gelmedi ,ama gelince mutlaka gidin.Hayatimda beni hiç bir film bu kadar etkılemedı.Film muhteşem.

Twilight filminin konusu Amerika'nın neredeyse güneş görmeyen ve en çok yağış alan Washington eyaletinde ufak bir kasabaya taşınan Isabella yada kısaca Bella'nın güneş olmadığı için orda bulunan bir vampir ile tanışıp aşık olması ile başlıyor. Birbirindeki gariplik nedeni ile birbirini kendilerine çeken bu ikili Bella'nın araştırmaları sonucu gerçeği öğrenirler ve bir birlerinden kaçmak yerine güzel bir aşk yaşamaya başlarlar. Devamında sadece çok güzel bir aşk ve vampir - insan ayrımının verdiği karmaşa çok güzel anlatılıyor.
Galiba Turk sinemalarinda 16.01.2009

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
28. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi