| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
| SSHEE |
Tarih: Cuma, Kasım 14, 2008 18:45 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Yeni Üye

|
kayıp çocukların cenneti ve high school musical 3
tavsiye ediyorum |
|
|
|
|
| paintergirl |
Tarih: Cuma, Kasım 14, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Kasım 14, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
HSM 3  |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Cuma, Kasım 14, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hıng school musical 3 tavsiye ediyorum... |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Kasım 16, 2008 20:18 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: kayıp çocukların cenneti ve high school musical 3
tavsiye ediyorum
da kayıp çocukların cenneti başladımı ki ;???ayrıca hsm 3 nasıl sizce?(daha erzuruma gelmedi de...) |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Pazartesi, Kasım 17, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
Aşk Tutulması... Gitmezseniz hata edersiniz.  |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Pazar, Kasım 30, 2008 11:09 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
High School Musical 3
Kesinlikle gitmelisiniz arkadaşlar  |
|
|
|
|
| eroSeda |
Tarih: Pazar, Kasım 30, 2008 12:40 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya aşk Tutulması bizim buradan kaldırılmış!!
Onun dışında Muro,Arog ve Osmanlı Cumhuriyeti!!
Süper filmler..Osmanlı Cumhuriyeti'ne dün gidecektim ama geç kaldım
Diğerleri de 5 Aralık'ta vizyona girecek.  |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Çarşamba, Aralık 3, 2008 22:22 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
HIGH SCHOOL MUSICAL 3
gerçekten gitmelisiniz. |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, Aralık 3, 2008 23:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
KESİNLİKLE İZLENMESİ GEREKEN BİR FİLM
Hikaye; Geleceğin İngiltere'sinde (2020) geçmektedir. Diktatör bir rejime bireysel bir başkaldırının nasıl toplumsal hale geldiğini gösterir.
Film boyunca V maskesini sadece bir kez, ağlamak için çıkarır, bu sahnede de yüzü değil maske görünmüştür. Bu sahnede sürekli gülümseyen maske altında acı çeken ve ağlayan devrimci ve aşık karakter yattığı ironisi çok güzel vurgulanmıştır. Filmde V'nin yüzü hiç görülmez.
Bir İngiliz-Alman ortak yapımı olan “V for Vendetta”yı görmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Sistemi daha farklı bir açıdan sorgulayacak ve özgürlük kavramını her hücrenizde bir kez daha sonuna dek hissedeceksiniz. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Perşembe, Aralık 4, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
High School Musical 3: Senior Year Filminin Konusu
Walt Disney’in “High School Musical” efsanesi, Amerika’nın en favori lise öğrencilerinin (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman) okulda mezuniyet yılına ulaştığı “High School Musical 3: Senior Year” ile büyük ekranlara taşınıyor.
Serinin yeni bölümünde lise son sınıf öğrencisi olan Troy (Zac Efron) ile Gabriella’nın (Vanessa Hudgens) her ikisi de üniversite hayalleri kurmaktadır. Ancak üniversiteyi farklı kentlerde okuyacakları için birbirlerinden uzak düşecek olmaları aşklarının geleceği üzerinde soru işaretleri bırakmıştır. (Vanessa Hudgens), üniversiteyi farklı yerlerde okuyacakları için birbirlerinden ayrılacak olmaları gerçeği ile yüzyüze kalırlar. Geri kalan kadroyu Wildcats dans grubunun tamamladığı filmde, kendi deneyimlerini, gelecek umutları ve endişelerini yansıtan seçkin bir müzikal sahneye koyarlar. |
|
|
|
|
| Etro |
Tarih: Cuma, Aralık 5, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Üye

|
Ben de bu filme gideceğim,öncekiler güzel olmuştu, 3-de süpermiş  |
|
|
|
|
| lili93 |
Tarih: Cuma, Aralık 5, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Perşembe, Aralık 18, 2008 20:54 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya erzurum'a gelmeyecek yaa offf
BU arada AROG süper bir film...şahsen ben çok beğendim  |
|
|
|
|
| Etro |
Tarih: Cuma, Aralık 19, 2008 13:46 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Üye

|
Twilight filmi -- Turkiyeye hala gelmedi ,ama gelince mutlaka gidin.Hayatimda beni hiç bir film bu kadar etkılemedı.Film muhteşem.
Twilight filminin konusu Amerika'nın neredeyse güneş görmeyen ve en çok yağış alan Washington eyaletinde ufak bir kasabaya taşınan Isabella yada kısaca Bella'nın güneş olmadığı için orda bulunan bir vampir ile tanışıp aşık olması ile başlıyor. Birbirindeki gariplik nedeni ile birbirini kendilerine çeken bu ikili Bella'nın araştırmaları sonucu gerçeği öğrenirler ve bir birlerinden kaçmak yerine güzel bir aşk yaşamaya başlarlar. Devamında sadece çok güzel bir aşk ve vampir - insan ayrımının verdiği karmaşa çok güzel anlatılıyor.
Galiba Turk sinemalarinda 16.01.2009 |
|
|
|
|
|
|