Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
AŞK TUTULMASI dün gittim süperdi... Size de tavsiye ederim...

iirreemm3113
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Üye Üye
Ben Aşk Tutulması'nı beğendim.Cumartesi günü de Mustafa filmine gideceğim.

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
"Aşk Tutulması" filminin konusu nedir?

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
Aşk Tutulması,Film Özeti:
Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır.

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
AŞK TUTULMASI... Filiz Ahmet ve Tolgahan Sayışman var, güzel olmaz mı hiç? Çok beğendim zaten ben de. Wink

Kesinlikle şu filme gitmelisiniz:

"MUSTAFA"

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bilgi için teşekkürler.... Smile Wink

hepsihepsicik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet aşk tutulması çok güzel bir film...
avanak kuzenlerde iyi

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
Önemli değil Laughing

rugul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
120...
bugün tekrar izledim ve tekrar tekrar tavsiye ediyorum.

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende 120 ' yi ta ne zaman izlemiştim sinemada... Nasıl ağlamıştık 9 arkadaş gitmiştik, 2 de öğretmen hepimizi ağlattı çok duygusal çok güzel. Bu ülke nasıl geldi buraya kadar hiç kimse dikkate almıyor, lütfen sizde izleyin...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Korku filmlerini çok mu seviyorsun İlkay? Ben acayip tırsıyorum

Evet! Laughing Mustafa'ya gideceğim..Aşk Tutulmasınada yarın gidebiirim! Smile

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mustafa ve Devrim Arabaları ikisinede gittim ve ikisinide çok sevdim.Tavsiye ederim

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 7, 2008 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bugün Testere 5'e gittim... Güzeldi... Ben daha korkunç bekliyordum... Hiç korkunç değil ama sinema keyfimiz başka idi... 20 arkadaş ve öğretmenimizle gittik...

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 7, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
Mustafa filmine henüz gitmedim ama ben size yine de gitmenizi tavsiye ediyorum..

asicemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Kasım 7, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Babam ve oğlum.
Kayıp çocuklar cenneti Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
27. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi