| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
| 58busra58 |
Tarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| AŞK TUTULMASI dün gittim süperdi... Size de tavsiye ederim... |
|
|
|
|
| iirreemm3113 |
Tarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 16:43 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Üye

|
| Ben Aşk Tutulması'nı beğendim.Cumartesi günü de Mustafa filmine gideceğim. |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| "Aşk Tutulması" filminin konusu nedir? |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 22:33 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
Aşk Tutulması,Film Özeti:
Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır. |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 22:57 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
AŞK TUTULMASI... Filiz Ahmet ve Tolgahan Sayışman var, güzel olmaz mı hiç? Çok beğendim zaten ben de.
Kesinlikle şu filme gitmelisiniz:
"MUSTAFA" |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Cuma, Ekim 31, 2008 12:41 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bilgi için teşekkürler....  |
|
|
|
|
| hepsihepsicik |
Tarih: Cuma, Ekim 31, 2008 17:52 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet aşk tutulması çok güzel bir film...
avanak kuzenlerde iyi |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cuma, Ekim 31, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
Önemli değil  |
|
|
|
|
| rugul |
Tarih: Cuma, Ekim 31, 2008 18:24 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
120...
bugün tekrar izledim ve tekrar tekrar tavsiye ediyorum. |
|
|
|
|
| 58busra58 |
Tarih: Cuma, Ekim 31, 2008 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bende 120 ' yi ta ne zaman izlemiştim sinemada... Nasıl ağlamıştık 9 arkadaş gitmiştik, 2 de öğretmen hepimizi ağlattı çok duygusal çok güzel. Bu ülke nasıl geldi buraya kadar hiç kimse dikkate almıyor, lütfen sizde izleyin... |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 13:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Korku filmlerini çok mu seviyorsun İlkay? Ben acayip tırsıyorum
Evet! Mustafa'ya gideceğim..Aşk Tutulmasınada yarın gidebiirim!  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Pazar, Kasım 2, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Mustafa ve Devrim Arabaları ikisinede gittim ve ikisinide çok sevdim.Tavsiye ederim |
|
|
|
|
| 58busra58 |
Tarih: Cuma, Kasım 7, 2008 00:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bugün Testere 5'e gittim... Güzeldi... Ben daha korkunç bekliyordum... Hiç korkunç değil ama sinema keyfimiz başka idi... 20 arkadaş ve öğretmenimizle gittik... |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Kasım 7, 2008 14:13 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
| Mustafa filmine henüz gitmedim ama ben size yine de gitmenizi tavsiye ediyorum.. |
|
|
|
|
| asicemre |
Tarih: Cuma, Kasım 7, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Babam ve oğlum.
Kayıp çocuklar cenneti  |
|
|
|
|
|
|