Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet, elma katılıyorum sana Wink 120 müthiş bir film gitmeyenler mutlaka gitsinler. Wink

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Üye Üye
evet arkadaşlar bende gittim çok duygusal Crying or Very sad

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 09:58 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dünya'nın merkezine yolculuk filmini tavsiye ediyorum.3 boyutlu ve 92 dk sürüyor. Kendinizi filmin için gibi hissediyorsunuz.3 boyutlu filmileri o yüzden çok seviyorum. Very Happy
Bir de Narnia günlükleri prens Kaspiyan çoo..ook güzeldi.İzlemeni tavsiye ederim. Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
cemrealbina demiş ki:
evet, elma katılıyorum sana Wink 120 müthiş bir film gitmeyenler mutlaka gitsinler. Wink

Zaten sinemaları tekrar gelecekmiş diye duydum Wink

58busra58
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Testere 5 ( SAW FİVE)... Gitmedim ama gösterime girdi kesinlikle süperdir...

Yasiin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 20:38 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Yeni Üye Yeni Üye
Scarface (1983)

Carlito's Way (1993)

The Godfather I-II-III (1972-74-90)

Heat (1995)

Godfellas (1990)

The Unteachables (1987)

Taxi Driver (1976)

"Hepsi Gangster Filmi en iyilerinden".. Wink Rolling Eyes

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Üye Üye
Ben Devrim Arabaları ve Mustafa filmine gitmeyi çok istiyorum eminim güzel filmlerdir.

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Mustafa diye bir film varmış.Biz ona gideceğiz 29 Ekim'de.Zaten o gün vizyona girecek.Can Dündar'ın eseri. Very Happy
Herkes tavsiye ediyor,ben de size tavsiye ederim. Wink

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Mustafa diye bir film varmış.Biz ona gideceğiz 29 Ekim'de.Zaten o gün vizyona girecek.Can Dündar'ın eseri.
Herkes tavsiye ediyor,ben de size tavsiye ederim.

bizde bir aksilik olmazsa o'na gireceğiz bende herkese tavsiye ederim Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 15:47 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Testere 5'i daha gitmememe rağmen tavsiye ediyorum! Laughing
Yarın gideceğim için yorumlarımı yarın yazarım! Razz

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
Aşk Tutulması' nı tavsiye ederim.. Daha geçen cuma(24.10.2008) girdi vizyona Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Testereye gittim!
Beklediğim gibi değildi! Confused
Testere 1 ve Testere 3 daha güzeldi! Wink
Aslında bu da fena değil! Very Happy

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 16:28 - Mesaj konusu: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Korku filmlerini çok mu seviyorsun İlkay? Rolling Eyes Ben acayip tırsıyorum Shocked

paintergirl
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 27, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dünyanın merkezine yolculuk bence kesin izleyin mükemmel bir film

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 28, 2008 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ?
Takımdan Takımdan
Benim Hacı Muro gelsin bakalım. Süper olacak kesinlikle. Twisted Evil Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
26. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi