| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
| jeosiad |
Tarih: Pazartesi, Nisan 30, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Re: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Yeni Üye

|
| sınav,hayat güzeldir,çöküş ve Schindlerin listesi filmlerini kaçırmayın mükemmel yapımlar |
|
|
|
|
| gissem |
Tarih: Cumartesi, May 12, 2007 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
HASAT ZAMANI çok güzel yani aslında herkesin zevkine kalmış ama bence güzel  |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Salı, May 15, 2007 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Üye

|
Bencede Sınav çok güzel bir film.Yarından Sonra'da güzel bir filmdi...  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 19:26 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
aşk iksiri çok eski bir film eren gibi dvdkolik bir arkadaşım sayesinde izledim.. |
|
|
|
|
| gissem |
Tarih: Çarşamba, May 16, 2007 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
hasat zamanı çok güzel konulu bir film herkese tavsiye ederim  |
|
|
|
|
| CAMILE |
Tarih: Cumartesi, May 19, 2007 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Üye

|
Ömürcek adam 3
Süperr!!!!!!!! |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Cumartesi, May 19, 2007 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
| evet bende gitmek istiyorum ama neye gideceğimi bilmiyorum bana yardım eder misiniz |
|
|
|
|
| maximilian |
Tarih: Cumartesi, May 19, 2007 21:32 - Mesaj konusu: Gülçin |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar Karayip Korsanları 3-Dünyanın Sonu" geliyor.Benim gibi seriyi takip edenlerdenseniz bence kaçırmayın.
 |
|
|
|
|
| BUSOS |
Tarih: Pazar, May 20, 2007 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Üye

|
| Arkadaşlar dün Cevapsız Arama adlı filme gittim çok güzeldi ya müthişti yani herkese tavsiye ederim... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, May 20, 2007 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
BUSOS demiş ki: Arkadaşlar dün Cevapsız Arama adlı filme gittim çok güzeldi ya müthişti yani herkese tavsiye ederim...
diziden bahsedermisin özelliklerinden çünkü önümüzdeki hafta sonu öğretmenimiz aracılığı ile sinemaya gideceğiz de... adı korku filmini çağrıştırıyor ama...  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, May 21, 2007 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
Ben Mutluluk filmine de gittim geçen gün.
Gerçekten güzel bir filmdi.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazartesi, May 21, 2007 16:18 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
| aslında ben pek fazla sinema filmleri izlemiyorum. ancak ve ancak televizyonda son zamanlarda çıkan dizileri takip edebiliyorum. bu nedenle size sinema filmi söyleyemeyeceğim. |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Salı, May 22, 2007 19:31 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
| forest camp diye yazılıyordu sanırım böyle birşey vardı çok güzel.! |
|
|
|
|
| dangergirl |
Tarih: Salı, May 22, 2007 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
ayca93gulcin demiş ki: forest camp diye yazılıyordu sanırım böyle birşey vardı çok güzel.!
evet o gerçekten çok güzel hatta filmin içinde bir kız"koş forest koş"diyordu başrolünde tom hanks oynuyor  |
|
|
|
|
| ayca93gulcin |
Tarih: Çarşamba, May 23, 2007 10:11 - Mesaj konusu: Cevap: Tavsiye Edeceğiniz Sinema Filmleri ? |
|
|
Takımdan

|
dangergirl demiş ki: ayca93gulcin demiş ki: forest camp diye yazılıyordu sanırım böyle birşey vardı çok güzel.!
evet o gerçekten çok güzel hatta filmin içinde bir kız"koş forest koş"diyordu başrolünde tom hanks oynuyor 
hıhı evet o işte ama eski bir film o galiba ya benim pek ilgim olmadığından sinemaya filmlere falan.çok izlerim ama izlemiş olmak için. |
|
|
|
|
|
|