Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tempo

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Takımdan Takımdan
Dinlemem Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 01:58 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kalpsizsin
Tavla

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Aşk sakızı

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Kolay mı Sevmek
İki Kelime
Aşk Sakızı Wink

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hep bana
beni al onu alma
yaz yaz yaz
aşk herşeyi affedermi

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sadece bir kız

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Alıntı:
Sevgili arkadaşlarım, sık sık bu başlığa yazıyorsunuz.. Günde sayılı birkaç kişinin en az buraya 10 mesajı var. Ve art arda mesaj yazmayınız... Yani yazacaksanız illa, mesajınızı editleyin ve belirtin..

Örnek bir mesaj;

"Şuan da Hepsi - Hep Bana adlı şarkıyı dinliyorum... Daha sonra sırasıyla şunlar; Hepsi'den 4 Peynirli Pizza, kalpsizsin.."

vs. vs. gibisinden yazın.. Wink

Denmişti ama .. Confused

ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Üye Üye
Onu alma beni al Wink
Yalnızlığım Crying or Very sad
Sakın gelme Smile
Tempo Laughing

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
onu alma beni al
aşk herşeyi affeder mi?
sakın gelme

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arrow Olta
Arrow Uzat Elini
Arrow Aşk Herşeyi Affeder Mi
Arrow Aşk Sakızı

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Takımdan Takımdan
Aşksakızı.

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 08:38 - Mesaj konusu: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Grup Hepsi - Yaz Yaz yaz
Grup Hepsi - Kalpsizsin
Grup Hepsi - Mum
Grup Hepsi - İyisin

Şarkılarını dinliyorum.Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yanlızlığım ah yanlızlığım ah Crying or Very sad

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 12:48 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Hepsi - İyisin
Hepsi - Hep Bana
Hepsi - Onu alma Beni al
Hepsi - Sımsıkı

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
310. sayfa (Toplam 348 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 346, 347, 348  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi