| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
| ASIMELEKKK |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Takımdan

|
Dinlemem  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 01:58 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Kolay mı Sevmek
İki Kelime
Aşk Sakızı  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 12:47 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
hep bana
beni al onu alma
yaz yaz yaz
aşk herşeyi affedermi |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 14:36 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Alıntı: Sevgili arkadaşlarım, sık sık bu başlığa yazıyorsunuz.. Günde sayılı birkaç kişinin en az buraya 10 mesajı var. Ve art arda mesaj yazmayınız... Yani yazacaksanız illa, mesajınızı editleyin ve belirtin..
Örnek bir mesaj;
"Şuan da Hepsi - Hep Bana adlı şarkıyı dinliyorum... Daha sonra sırasıyla şunlar; Hepsi'den 4 Peynirli Pizza, kalpsizsin.."
vs. vs. gibisinden yazın.. Wink
Denmişti ama ..  |
|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Üye

|
Onu alma beni al
Yalnızlığım
Sakın gelme
Tempo  |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
onu alma beni al
aşk herşeyi affeder mi?
sakın gelme |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Olta
Uzat Elini
Aşk Herşeyi Affeder Mi
Aşk Sakızı |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 08:38 - Mesaj konusu: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Grup Hepsi - Yaz Yaz yaz
Grup Hepsi - Kalpsizsin
Grup Hepsi - Mum
Grup Hepsi - İyisin
Şarkılarını dinliyorum. |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
yanlızlığım ah yanlızlığım ah  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 12:48 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Hepsi - İyisin
Hepsi - Hep Bana
Hepsi - Onu alma Beni al
Hepsi - Sımsıkı |
|
|
|
|