Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 26, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Üye Üye
-Yaz Yaz Yaz
-Nedenini Sorma

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 26, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Hepsi - iyisin
hepsi - yalnızlığım

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 10:14 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
iki kelime

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hep bana

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:01 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yaz yaz yaz

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Arkadaşlar bu başlıkta da Serdar (devrem) arkadaşımızın şu anda dinlediğiniz şarkı bölümüne yaptığı uyarıyı dikkate alalım bazı arkadaşlar şimdiden başlamış onlara teşekkür ediyoruz ve diğer arkadaşlarında uymasını diliyoruz Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Aynı uyarıyı yapalım Hakan...Wink

Sevgili arkadaşlarım, sık sık bu başlığa yazıyorsunuz.. Günde sayılı birkaç kişinin en az buraya 10 mesajı var. Ve art arda mesaj yazmayınız... Yani yazacaksanız illa, mesajınızı editleyin ve belirtin..

Örnek bir mesaj;

"Şuan da Hepsi - Hep Bana adlı şarkıyı dinliyorum... Daha sonra sırasıyla şunlar; Hepsi'den 4 Peynirli Pizza, kalpsizsin.."

vs. vs. gibisinden yazın.. Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Hepsi - İyisin
Hepsi - Olmaz Böyle Şey
Hepsi - Kolay mı Sevmek

ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Üye Üye
Hepsi- onu alma beni al

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hep Bana Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
üç kalp

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsim-Hep Bana
Hepsim-Beni kategorize Etme
Hepsim-Yanlızlığım
Hepsim-Onu Alma Beni Al Laughing

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Hepsi - Hep Bana
Hepsi - Yalnızlığım
Hepsi - Tavla

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Görevli Görevli
Kolay mı sevmek

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hepsi-Aşk Herşeyi affeder mi?
Hepsi-Hep Bana
Hepsi-Sımsıkı
Hepsi-Tavla
Hepsi-Yaz yaz

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
309. sayfa (Toplam 348 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 308, 309, 310 ... 346, 347, 348  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi