| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
| HsEePnSaI |
Tarih: Salı, Ağustos 26, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Üye

|
-Yaz Yaz Yaz
-Nedenini Sorma |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Salı, Ağustos 26, 2008 20:32 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Hepsi - iyisin
hepsi - yalnızlığım |
|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 10:14 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 10:25 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| hepsicicrazy |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:01 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Arkadaşlar bu başlıkta da Serdar (devrem) arkadaşımızın şu anda dinlediğiniz şarkı bölümüne yaptığı uyarıyı dikkate alalım bazı arkadaşlar şimdiden başlamış onlara teşekkür ediyoruz ve diğer arkadaşlarında uymasını diliyoruz  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:32 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Aynı uyarıyı yapalım Hakan...
Sevgili arkadaşlarım, sık sık bu başlığa yazıyorsunuz.. Günde sayılı birkaç kişinin en az buraya 10 mesajı var. Ve art arda mesaj yazmayınız... Yani yazacaksanız illa, mesajınızı editleyin ve belirtin..
Örnek bir mesaj;
"Şuan da Hepsi - Hep Bana adlı şarkıyı dinliyorum... Daha sonra sırasıyla şunlar; Hepsi'den 4 Peynirli Pizza, kalpsizsin.."
vs. vs. gibisinden yazın..  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Hepsi - İyisin
Hepsi - Olmaz Böyle Şey
Hepsi - Kolay mı Sevmek |
|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hep Bana  |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:02 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:21 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepsim-Hep Bana
Hepsim-Beni kategorize Etme
Hepsim-Yanlızlığım
Hepsim-Onu Alma Beni Al  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 17:23 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
Hepsi - Hep Bana
Hepsi - Yalnızlığım
Hepsi - Tavla |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:47 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Görevli

|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Şuan Grup Hepsi'nin Hangi Şarkısını Dinliyorsunuz ? |
|
|
Kıdemli Üye

|
Hepsi-Aşk Herşeyi affeder mi?
Hepsi-Hep Bana
Hepsi-Sımsıkı
Hepsi-Tavla
Hepsi-Yaz yaz |
|
|
|