Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Stardium dergisi

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
En azından 1 ay daha çıkmaz galiba Confused
Ama sonuçta çıkacak Smile

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 26, 2008 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Anlaşıldı bu dergi pert. Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 28, 2008 13:02 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
dreamlive
Anlaşıldı bu dergi pert.

Aynen...

LoveOfAngel
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 28, 2008 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
inşallah en kısa zamanda çıkar

hepsiciyizbiz12
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 14:33 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar sabırlı olun

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 30, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bu kadar dayandık sonra daha da dayanırız ben dayanırım kendi adıma konuşayım. Mad

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Stardium Dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bakalım ne zaman çıkacak?Bence heyecanlı oluyor böyle olunca...Ama bakalım,bekleyip göreceğiz,süper olacak! Wink Cool

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama bence kötü oluyor yani tamam 3 ay önceden haber yayıldı ama ortada hiç bir şey yok benim bildiğim kadarıyla yani bence heyecanı kaçıyor hevesimiz falan kurdağımızda kalıyor Shocked Shocked Exclamation

hepsiciyizbiz12
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar telefonu vereyim mi?

---
Lütfen yazım kurallarına uyun. "Duyurular" kategorisindeki yazılanları mutlaka okuyun!

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Takımdan Takımdan
Ne telefonu ya? Confused

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 31, 2008 23:46 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sanırım Stardium'un telefonundan bahsediyor Buse. Wink

hepsiciyizbiz12
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
evet arkadaşlar stardium telefon numarası ayrıca adresinide verebilirim

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 08:57 - Mesaj konusu: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben aramayı iserim ama malesef telefon bozuk... Mad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 3, 2008 14:09 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Takımdan Takımdan
Albümlerin üzerinde var zaten vermene gerek yok Smile

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Kasım 5, 2008 15:38 - Mesaj konusu: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar bi'şey söyleyeceğim..Hepsi kızlarımız dergi için fotoğraflar çektireceklerini Kliptonik'te söylemişlerdi ya,galerideki bu yeni resimler Hepsi kızlarımızın dergi için çektirdikleri resimler olabilir mi?Ben öyle düşündüm de... Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
14. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi