Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Stardium dergisi

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 12, 2008 17:40 - Mesaj konusu: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
"hepsimanyaii" sana katılıyorum Wink Keşke biri arasa da kesin bir bilgi edinebilsek... Rolling Eyes

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ekim 13, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet arkadaşlar yok mu aramızda Stardium'u arayacak olan? Laughing

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 15, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Siz numarasını verin ben ararım. Razz
Sanırım sizin de arayamama sebebiniz numaranın olmaması. Cool

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Takımdan Takımdan
Stardium web sayfasından iletişim bilgilerini alabilirsiniz. Wink

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 13:01 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Telefon numarası sanrım sitede vardı. Stardium'un sitesine baktım ama bulamadım. Eğer aranızda bilgisi olan var ise lütfen bildirsin Smile Ben hala arıyorum...

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 17:38 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Bu zamana kadar çıkmadı ki, bir nedeni vardır.
Sabırsızlanmaya gerek yok, beklemeye devam.. Wink

YeliZ34
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 17:55 - Mesaj konusu: Stardium dergisi
Üye Üye
Ya bekle bekle nereye kadar hevesim yavaş yavaş azalıyor ama dayanacağım Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim arkadaşımda vardı telefon numarası!Ben bi' arkadaşımdan alayım... Wink Tabi o da numarayı kaybetmediyse Confused

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 18:29 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence mutlaka çıkacak ama en azından bir haber falan verselerdi iyi olurdu Wink
inşallah stardiuma'da ulaşabilirsiniz arkadaşlar Wink

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah ama sitede yoktu iletişim bilgileri...
Bilen varsa söyleyin lütfen. Wink Wink

hepsicicrazy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 16, 2008 20:04 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Daha önce girdiğimde vardı not da almıştım ama telefon numarasını bulamıyorum Crying or Very sad Sad

Azeriqiziyim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 18, 2008 09:52 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Yeni Üye Yeni Üye
hmm. bilgi için teşekkürler.

limonseker17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 18, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Arkadaşlar biz Nur ile(mandalina19) aramıştık kaç defa...Ama hiçbir zaman açmadılar Twisted Evil

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 24, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar stardium dergisi çıkacakmış ama tarihi belli değilmiş. Wink Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 25, 2008 10:32 - Mesaj konusu: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bekledik bekledik şimdi mi çıkacak off neyse çıksın da Rolling Eyes

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
13. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi