Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Stardium dergisi

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1 eylül`ü sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah çok güzel bir dergi olacak Laughing

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 16:45 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Alıntı:
Bilemiyoruz şimdilik iki başlıkta kalsın adını öğrenince diğerini kilitleriz.

Konu ayrı ayrı başlıklarda işlendiği için tek başlıkta toplamak istemiştim. Wink

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 23:48 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yuppii! Süper bir haber bu!.. =))

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 10:23 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler.çok mutlu oldum.yaşasın. Laughing hemen alacağım. Wink

En son cemrealbina tarafından Cuma, Ağustos 8, 2008 11:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 11:18 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben hiçbirşey anlamadım biri bana en ince ayrıntısına kadar anlatsa Embarassed

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 8, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Takımdan Takımdan
Canım anlatılmış zaten olan şu;

Stardium bir dergi çıkaracakmış ve içinde Hepsinin de yazıları olacakmış...Durum bu... Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 09:47 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ya düşünsenize Hepsimize özel bir dergi ne hoş olcak süper olacak... Laughing

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet harika olacak ama Aydın/Söke tarafında çıkar mı??

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Türkiye'nin her yerinde yayımlanır canım Smile İyi oldu ya .. Ama merak ettim şimdi Very Happy Köşe yazılarında ne yazacaklar acaba Question

limonseker17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 12:32 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Eylülde tüm bayiilerde olacakmış.Kliptonik'de söylediler. Laughing

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Takımdan Takımdan
Dergi'ye hayranların mesajını da alırlar mı acaba? Rolling Eyes

HsEePnSaI
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Umarım her dergide olduğu gibi bu dergide de vardır. Confused Smile

seroshyyy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Üye Üye
Eylül'ü sabırsızlıkla bekliyorum Very Happy Laughing Dediğiniz gibi inşallah diğer dergilerde olduğu gibi bu dergide de okuyucuların mesajlarına yer verilir... Very Happy Nasıl bir dergi olacağını çok merak ediyorum ama işin içinde Hepsi'miz de olduğuna göre süper olacağından hiç şüphem yok Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İple çekiyorum seni eylül!! Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Stardium dergisi
Takımdan Takımdan
Ben de, Kliptonik de ayrıca dün dergi için fotoğraf çektirdik dediler Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 15, 16, 17  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi