| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Sosyal İmleme butonları |
| root |
Tarih: Salı, May 13, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
Buseerenbuse, Mayko, devrem, burak02 sizler öğrenmişsiniz ne güzel bu olayı arkadaşlara da lütfen öğretin. Gerçekten bizim için çok iyi birşey. Özellikle digg.com.  |
|
|
|
|
| Crazy4Hepsi |
Tarih: Salı, May 13, 2008 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Evet evet bize de bana da öğretim!..  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, May 13, 2008 21:38 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Bak canım Carzy4Hepsi önce bu sosyal imleme butonlarından digg.com olana(en baştaki imleme butonu) tıkla.Sonra üye ol.Üye olurken birsürü şey dolduruyorsun ama önemli olan mail adresin şifren ve kullanıcı adın.Biraz ingilizcen varsa onları da anlayabilirsen heralde. Gerisi çok kolay zaten üye olduktan sonra problem kalmıyor.İnşallah anlamışsındır anlamadıysan söyle ben sana tam ayrıntısıyla Türkçe'ye çevirerek anlatırım...  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Salı, May 13, 2008 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
Digg.com'a ekleme olayı:
http://digg.com/register/ adresinden kayıt oluyorsunuz.
Son olarak yazmış olduğunuz email adresinize doğrulama/aktifleme linki geliyor. O linki tıklıyorsunuz.
Eğer otomatik giriş yapmamışsa "login" yazısından giriş yapıyorsunuz.
Sonra bir yeni pencere açıp sitemizdeki herhangi bir başlığın altındaki "digg" simgesini tıklayıp bekliyoruz.
Karşımıza "Submit a New Link - Step 2 of 2" aşaması geliyor. Alttan (Choose a Topic kısmından) makalemiz(başlığımız hangi kategoriye uygun ise;
örneğin "music" tıklıyoruz, en altta "Are You Human?" kısmının altındaki doğrulama kodunu giriyoruz, "sumbit story" diyoruz, bekliyoruz.
Karşımıza "Submit a New Story - Are You Sure It's Not a Duplicate?" ekranı gelecek, bu ekran aynı içerik varsa eğer "digg it" yazılarını tıklıyoruz.
Yok eğer girdiğimizin aynısı yok ise en alttan "totally original" yazısını tıklıyoruz. Bu kadar. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Görevli

|
Ben sürekli Google' a ekliyorum her bulduğumu. En kısa zamanda Digg.com' a da ekleyeceğim. Rahat ol Murat Abi.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, May 14, 2008 13:53 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar Murat abinin yazdığı basamaklara tek tek uyun.
Yani eğer yine anlamadıysanız ne bileyim Ö.m gibi vasıtalarla iletişim kurarız ben size tek tek anlatırım.  |
|
|
|
|
| pinnu |
Tarih: Salı, May 20, 2008 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Üye

|
Arkadaşlar kızmayın ama ben bu sosyal imleme butonlarından google'a üye olmaya çalıştım fakat gelen mail de dosyanın virüslü olduğu yazıyordu. lütfen biri bana bu konuda yardım edebilirmi?  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, May 20, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Yok canım dosya virüslü falan değil.... Mail geldiği zaman güvenli/güvensiz olarak işaretle diye birşey var hotmailde ondan mı bahsediyorsun canım  |
|
|
|
|
| pinnu |
Tarih: Salı, May 20, 2008 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Üye

|
Evet canım...benim bilgisayar biraz değişik ve sürekli virüs giriyor...ve daha yeni temizlettim.inanmayacaksın ama virüs programım da var...bu yüzden korkuyorum...umarım bana biraz yardım edebilirsin...  |
|
|
|
|
| buseerenbuse |
Tarih: Salı, May 20, 2008 20:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Canım o sitelerde virüs yok korkma güvenli olarak işaretle de birşey olmaz...  |
|
|
|
|
| pinnu |
Tarih: Salı, May 20, 2008 22:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Üye

|
sana güveniyorum güzelim...  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 18:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Kıdemli Üye

|
galiba ben ekledim ilk klip 4 peynirli pizzaya konusuna buseerenbusenin altında ilkaycemre21 yazıyor sanırım oldu  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Kıdemli Üye

|
| artık her bulduğumu ekliyorum |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
| Digg.com a üye girişi yaptı iseniz; "Submit New" yazısı var en yukarıda onu tıklayarak elle ekleme yapabilirsiniz. Örneğin galerideki bir resmi paylaşabilirsiniz. Galeridekileri paylaşırken; Video ise videoyu resim ise imageyi seçip continue diyip diğer öğrendiğimiz işlemleri yapın. |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, May 23, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Kıdemli Üye

|
| hemen deniyorum Murat abi |
|
|
|
|
|
|