Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Sosyal İmleme butonları

Selnck
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende Buse ya

nilveben
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende birşey anlamadım gerçekten

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 20:20 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende anlamadım malesef

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 22:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya süper bir şey bu...Çok sevindim.Seve seve... Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 09:13 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Sosyal İmleme butonları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende hiçbirşey anlamadım

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 10:40 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Bu mesajımdan önce bilgilendirici yazılar yazdım. Onları okudunuz mu?
Confused

Ve ek olarak o notlardan sonra anlamadığınız şey nedir?
En azından "hiçbirşey anlamadım" yazana kadar şurasını anladım, şu nedir tarzı sorsanız daha güzel olmaz mı?
Burada sitenin varlığı için hepimizin sitesinin varlığı için gerekli olan şeyleri öneriyoruz. Aldığımız cevapları görünce ne diyim şimdi..

Bazen diyorum ki. Bu site bunca şey veriyor.. ee üyeler ne yapıyor diye. Karamsarlığa düştüğüm an açtığım bütün siteleri kapattım ben. Burada paralı üyelik yok herşey ücretsiz zaten. Cebimizden her ay bu sitenin hostingi için 300 küsur para veriyoruz reklamdan kazandığımız 150 yi aşmıyor. Gerisi cebimizden ödenmekte.

Ama üyeler de büyük bir özveri ile bu sitenin geleceği için olan adımları büyük bir şevkle yapmalılar bence.

En son root tarafından Cuma, May 9, 2008 10:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 10:45 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
4 GÜNDE 2 KİŞİ EKLEMİŞ. SÖZDE 60.000 KÜSUR ÜYE VAR. PEEEH.. Evil or Very Mad

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 10:49 - Mesaj konusu: Kürsünüz ~ Sosyal İmleme butonları
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
okuyunca anladım

En son burjuyasemin tarafından Cuma, May 9, 2008 10:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 10:51 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Yok kardeşim birşey istemiyor demiyoruz. Sadece kendimi enayi gibi hissediyorum. Bence birçok hizmeti kapatmak daha mantıklı.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Takımdan Takımdan
Artar Murat abi inşallah. Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 11:13 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
He sorma bu zamana kadar ricalarımız oldu bundan sonra da olur hiç inanmıyorum.

ilqar1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 12:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Üye Üye
murat abi teşekkürler eklenmiş o zaman. Biraz bekleyelim inşallah artar

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 12:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
ilqar1993; dalgamı? yoksa şakamı? diyorsun.

ilqar1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Üye Üye
abi yok ne haddime.yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.anlamadım neyle dalga geçiyorum?

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Digg.com'a ekleme olayı:

http://digg.com/register/ adresinden kayıt oluyorsunuz.
Son olarak yazmış olduğunuz email adresinize doğrulama/aktifleme linki geliyor. O linki tıklıyorsunuz.
Eğer otomatik giriş yapmamışsa "login" yazısından giriş yapıyorsunuz.

Sonra bir yeni pencere açıp sitemizdeki herhangi bir başlığın altındaki "digg" simgesini tıklayıp bekliyoruz.
Karşımıza "Submit a New Link - Step 2 of 2" aşaması geliyor. Alttan (Choose a Topic kısmından) makalemiz(başlığımız hangi kategoriye uygun ise;
örneğin "music" tıklıyoruz, en altta "Are You Human?" kısmının altındaki doğrulama kodunu giriyoruz, "sumbit story" diyoruz, bekliyoruz.

Karşımıza "Submit a New Story - Are You Sure It's Not a Duplicate?" ekranı gelecek, bu ekran aynı içerik varsa eğer "digg it" yazılarını tıklıyoruz.

Yok eğer girdiğimizin aynısı yok ise en alttan "totally original" yazısını tıklıyoruz. Bu kadar.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi