| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Sosyal İmleme butonları |
| root |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
Hmm kimse üye olup eklemedi galiba veya ekleyemedi  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Ben Google'a ekledim  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
Yaşa sen mayko.
Bu arada 2 de Türk favorileme sitesinin butonlarını ekledik. Birisi mynet.com un diğeri ise bagcik.com un.
Ama bir sır sizlere içlerinde en değerlisi google.com favorilemesi ile digg.com un ki arkadaşlar. |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Demek ki neymiiş. Bu iki siteye özellikle yükleniyormuşuz
Mynet'e de ekledim bu arada. Teşekkürler iyi oluyor valla. Bir yerde reklam  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
Müthişsin mayko. En azından mevzuyu ilk sen çaktın
Diğer arkadaşlarda inş. bir an evvel çözerler. Çünkü gerçekten bahsettiğimiz gibi yararlı bir mevzu.  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Görevli

|
Ben de şuan Google'a ekledim...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Hemen hepsine üye oluyorum  |
|
|
|
|
| ilqar1993 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Üye

|
| benim bir sorum olacak. Google butonunu seçtikten sonra add bookmark yapıyorum. Eklenmiş oluyormu? |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
Bir de not digg.com ile ilgili:
http://digg.com/music/Grup_Hepsi_Fan_Sitesi bu adrese girin arkadaşlar. O sol tarafta * 5 diggs * dugg! tarzında oylama yeri var üye girişi yaptı iseniz onu tıklayıp oy verebilir, altta da Favorite: yazısının karşısındaki ikonu tıklayarak anasayfamızı sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Google'a ekledim ben de.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
digg.com uda ekledim.
Reklam konusunu anladım da mesela bu digg.com un içeriğini anlamadım.Meil sitesi mi acaba? |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Site Admin

|
| Digg.com : Bir sosyal imleme(social bookmarks) favorileme sitesi, beğenilen linklerin, resimlerin videoların, linkini ve açıklamasını vermek suretiyle başka insanlarla paylaşma imkanı sağlar. Ayrıca bu eklenilen linklere oy verebilme imkanı sağlar. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları |
|
|
Takımdan

|
Hmm anladım şimdi.
Herşey netliğe kavuştu.Ben daha neler uydurmuştum diğer sitelerle ilgili falan.  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, May 8, 2008 19:05 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Ben hiçbirşey anlamadım ya...  |
|