Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Sosyal İmleme butonları

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Hmm kimse üye olup eklemedi galiba veya ekleyemedi Smile

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:08 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Takımdan Takımdan
Ben Google'a ekledim Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Yaşa sen mayko. Smile
Bu arada 2 de Türk favorileme sitesinin butonlarını ekledik. Birisi mynet.com un diğeri ise bagcik.com un. Wink
Ama bir sır sizlere içlerinde en değerlisi google.com favorilemesi ile digg.com un ki arkadaşlar.

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Takımdan Takımdan
Demek ki neymiiş. Bu iki siteye özellikle yükleniyormuşuz Very Happy

Mynet'e de ekledim bu arada. Teşekkürler iyi oluyor valla. Bir yerde reklam Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Müthişsin mayko. En azından mevzuyu ilk sen çaktın Laughing

Diğer arkadaşlarda inş. bir an evvel çözerler. Çünkü gerçekten bahsettiğimiz gibi yararlı bir mevzu. Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 22:31 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Görevli Görevli
Ben de şuan Google'a ekledim... Smile

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Takımdan Takımdan
Hemen hepsine üye oluyorum Wink

ilqar1993
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 14:10 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Üye Üye
benim bir sorum olacak. Google butonunu seçtikten sonra add bookmark yapıyorum. Eklenmiş oluyormu?

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 14:50 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Listende gözüküyorsa eklenmiştir.
Yani: www.google.com/bookmarks/
sayfasından giriş yapıver. Listende var ise eklenmiştir. Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Bir de not digg.com ile ilgili:
http://digg.com/music/Grup_Hepsi_Fan_Sitesi bu adrese girin arkadaşlar. O sol tarafta * 5 diggs * dugg! tarzında oylama yeri var üye girişi yaptı iseniz onu tıklayıp oy verebilir, altta da Favorite: yazısının karşısındaki ikonu tıklayarak anasayfamızı sık kullanılanlara ekleyebilirsiniz.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Takımdan Takımdan
Google'a ekledim ben de. Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Takımdan Takımdan
digg.com uda ekledim. Wink

Reklam konusunu anladım da mesela bu digg.com un içeriğini anlamadım.Meil sitesi mi acaba?

root
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 15:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Site Admin Site Admin
Digg.com : Bir sosyal imleme(social bookmarks) favorileme sitesi, beğenilen linklerin, resimlerin videoların, linkini ve açıklamasını vermek suretiyle başka insanlarla paylaşma imkanı sağlar. Ayrıca bu eklenilen linklere oy verebilme imkanı sağlar.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Sosyal İmleme butonları
Takımdan Takımdan
Hmm anladım şimdi. Wink

Herşey netliğe kavuştu.Ben daha neler uydurmuştum diğer sitelerle ilgili falan. Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:05 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben hiçbirşey anlamadım ya... Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi