Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Yasemin ~ Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Görevli Görevli
Ayy yok ben saçlarda ilginç renklere bayılırım..Hatta bir kaç kere sprey saç boyasıyla saçlarımı boyamıştım komediydi! Laughing Laughing
O yüzden bayıldım zaten Yoshy'min saçlarına...Çok çılgın olmuş... Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Nisan 10, 2008 01:05 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Görevli Görevli
Bu yeni saç rengini ben de beğendim ama bence ona yakışan en güzel saç rengi siyah... Razz

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 13:16 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Kuşkusuz kızıl ama bu renkte güzel... Wink

aysegul1201
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Yeni Üye Yeni Üye
bencede en güzel kızıl ama yasemine her saç güzel oluyor güzele ne yakışmaz Wink Very Happy

secilcansu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Üye Üye
Bence ona mor rengide çok yakışmış. Her saç rengi yakışıyor ona...

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Takımdan Takımdan
Böyle, kızıl kahverengi arası bence yakışıyor. Wink

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 11, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
eski saçı çok yakışıyordu

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede eskisi daha çok yakışıyordu.

OrHaNnN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Nisan 12, 2008 18:35 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Üye Üye
Bence yeni saç rengi daha güzel. Wink

yoshyorcun
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 13:59 - Mesaj konusu: yasemin'in saç rengi
Yeni Üye Yeni Üye
kızıl saçı harika.Gerçi yasemin'e her saç güzel uyuyor Smile Smile

MHMTCN17
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 14:13 - Mesaj konusu: yasemıne en cok hangi saç rengi yakışıo
Yeni Üye Yeni Üye
kızıl iyi ama bence son haftalarda mor saçla daha çekici diye düşünüyorum .. korkut abimizzmasın sonra ::)

---
Düzenleme: Devrem
Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyunuz.
Duyuru ve kuralları okuyunuz.
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Nisan 13, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede mor güzel durmuş devam.. Very Happy

hepsiciece
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Nisan 15, 2008 14:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Yasemin'e en çok hangi saç rengi yakışıyor?
Yeni Üye Yeni Üye
Bence ona herşey yakışıyor ama son bölümlerinde saçını mor gibi yapmıştı ben ona bayıldım, seviyorum Yasemin'i Laughing Very Happy Wink

---
Admin Notu :
Lütfen mesajlarınız da Türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir!

KraLLL69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Nisan 16, 2008 00:34 - Mesaj konusu: Ysmn
Yeni Üye Yeni Üye
En beğendiğim saç şekli uzun,düz ve siyah olandır. Yasemine'de çok güzel gider.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Nisan 18, 2008 16:36 - Mesaj konusu: Yasemin'in saçı
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence en çok kızıl renk yakışıyor Yasemin'e,bu rengi de güzel ama kızıl daha iyiydi Rolling Eyes Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
27. sayfa (Toplam 31 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi