| Yazar |
Mesaj |
< Hepsi Bir Dizisi ~ Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı?
| Klasik Bale |
| [ 64 ] 25% |
| |
| modern dans |
| [ 189 ] 74% |
| |
Toplam Oylar : 253 |
|
| kalel |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| malum dizide seçim var. siz olaydınız ne seçerdiniz? |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Görevli

|
Ben modern dans...  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
|
Misafir
|
Ben ikisinde seçmezdim ama seçmek zorunda kalsam modern dans. |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Görevli

|
| Modern Dans, bende onu seçerdim |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
modern dans tabiki
ben baleye gitmiştim daha önce çok zor onlar öyle esneyince gözlerim açılıyo valla tabi onlar için çok zor değil,senelerdir yapıyolar tabi ama... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 20:52 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
| Modern Dans. |
En son burak02 tarafından Pazar, Mart 9, 2008 12:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hpscnyy |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Yeni Üye

|
Ben olsam ikisini de seçerdim Ama modern dans daha iyi gibi görünüyor!! |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 21:16 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
bence modern dans  |
|
|
|
|
| emayfan111 |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
farketmez ikisi de güzel ama ben klasik bale diyorum.. |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
ikiside güzel tabi ki bence dansların hepsi ayrı bir güzel  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
Klasik bale..  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
10 yaşında falan olsaydım bale derdim, zaten onların da altyapıları bale.....ama bu yaştan sonra esneyebilmem, bacak açmam(daha önce 1 yıl gittim, 7 yaşındayken ama o zaman bacak açıcak kadar ilerleyememiştik, anca parmak ucu, dönüşler, 1. sınıf modeli ) çok zor artık... dolayısıyla modern dans ama aynı sene modern dans da yapmıştım  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cuma, Kasım 2, 2007 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 08:33 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Takımdan

|
İkiside ama ben modern dans dedim.Neden acaba  |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Cumartesi, Kasım 3, 2007 09:17 - Mesaj konusu: Cevap: Sizce Klasik Bale mi, yoksa modern dans mı? |
|
|
Üye

|
| bence balede güzel ama modern dans daha iyi |
|
|
|
|
|
|